ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντυπωσιακές φωτογραφίες: Το τεράστιο USS Hershel «Woody» Williams που κατέπλευσε στη Σούδα

Στο ναύσταθμο της Σούδας έφτασε το πρωί της Τρίτης το τεραστίων διαστάσεων ελικοπτεροφόρο USS Hershel «Woody» Williams. Το αμερικανικό πολεμικό πλοίο, USS Hershel «Woody» Williams, το οποίο πραγματοποιεί το πρώτο του ταξίδι μετά την καθέλκυσή του τον Μάρτιο, έχει μήκος 230 μέτρα και ανήκει στον 6ο στόλο. Το συγκεκριμένο πλοίο πήρε το όνομά του από...
Εντυπωσιακές φωτογραφίες: Το τεράστιο USS Hershel «Woody» Williams που κατέπλευσε στη Σούδα

Στο ναύσταθμο της Σούδας έφτασε το πρωί της Τρίτης το τεραστίων διαστάσεων ελικοπτεροφόρο USS Hershel «Woody» Williams.

Το αμερικανικό πολεμικό πλοίο, USS Hershel «Woody» Williams, το οποίο πραγματοποιεί το πρώτο του ταξίδι μετά την καθέλκυσή του τον Μάρτιο, έχει μήκος 230 μέτρα και ανήκει στον 6ο στόλο. Το συγκεκριμένο πλοίο πήρε το όνομά του από τον πεζοναύτη Hershel «Woody» Williams ο οποίος στις ΗΠΑ είναι διάσημος για τον ηρωισμό που έδειξε στη μάχη της Ιβο Τζίμα κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου για την οποία και βραβεύτηκε με μετάλλιο από τον πρόεδρο Τρούμαν στις 5 Οκτωβρίου 1945.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες:

Το πλοίο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού καλοσώρισε στην Ελλάδα ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην χώρα, Τζέφρι Πάιατ.

Όπως εξήγησε το συγκεκριμένο πλοίο είναι «η τελευταία προσθήκη στην αμερικανική παρουσία στην στρατηγικά δυναμική περιοχή της ανατολικής Μεσογείου».

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εντυπωσιακές φωτογραφίες: Το τεράστιο USS Hershel «Woody» Williams που κατέπλευσε στη Σούδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.