Ο άγριος καυγάς του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου, με την την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, έχει προκαλέσει την οργή των υπολοίπων στελεχών του κόμματος της. Το πρωί της Κυριακής (29/4) στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, ο Δημήτρης Καμμένος, αμφισβήτησε ανοιχτά την Ελένη Αυλωνίτου, που υποστήριξε ότι θα γίνουν μελλοντικές...

Ο άγριος καυγάς του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου, με την την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, έχει προκαλέσει την οργή των υπολοίπων στελεχών του κόμματος της.

Το πρωί της Κυριακής (29/4) στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, ο Δημήτρης Καμμένος, αμφισβήτησε ανοιχτά την Ελένη Αυλωνίτου, που υποστήριξε ότι θα γίνουν μελλοντικές αυξήσεις στο βασικό μισθό των εργαζομένων μέσα στο 2018.

Η κατάσταση δεν άργησε να παρεκτραπεί με τους δύο βουλευτές της συγκυβέρνησης, να ανταλλάζουν κατηγορίες για προβοκάτσια, ενώ η Ελένη Αυλωνίτου, κατηγόρησε τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, ότι σκοπεύει να ενταχθεί στη Νέα Δημοκρατία και εκείνον να αποχωρεί οργισμένος.

Δείτε το βίντεο με το περιστατικό:

Λίγες ώρες αργότερα ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον απόδημο Ελληνισμό, Τέρενς Κουίκ, δεν έκρυψε την δυσφορία του στο twitter, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει τον Δημήτρη Καμμένο.

«Αρνούμαι ένας άνθρωπος να ταυτίζει εμάς τους ΑΝΕΛ με συμπεριφορές & απόψεις που δεν μας αξίζουν, όταν μάλιστα αλλιώς έχουμε συμφωνήσει για διαχείριση θεμάτων σε σύσκεψη υπό τον @PanosKammenos. Λυπάμαι για τη δημόσια τοποθέτησή μου, αλλά αρκετά ανέχθηκα τη σιωπή. Και δεν είμαι ο μόνος», σχολίασε με αιμές ο Τέρενς Κουίκ.

Δείτε το… αιχμηρό «τιτίβισμα» του Τέρενς Κουίκ: