ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έντονη δυσφορία στους ΑΝΕΛ για τον Δημήτρη Καμμένο! (vid)

Ο άγριος καυγάς του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου, με την την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, έχει προκαλέσει την οργή των υπολοίπων στελεχών του κόμματος της. Το πρωί της Κυριακής (29/4) στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, ο Δημήτρης Καμμένος, αμφισβήτησε ανοιχτά την Ελένη Αυλωνίτου, που υποστήριξε ότι θα γίνουν μελλοντικές...
Έντονη δυσφορία στους ΑΝΕΛ για τον Δημήτρη Καμμένο! (vid)

Ο άγριος καυγάς του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου, με την την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, έχει προκαλέσει την οργή των υπολοίπων στελεχών του κόμματος της.

Το πρωί της Κυριακής (29/4) στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, ο Δημήτρης Καμμένος, αμφισβήτησε ανοιχτά την Ελένη Αυλωνίτου, που υποστήριξε ότι θα γίνουν μελλοντικές αυξήσεις στο βασικό μισθό των εργαζομένων μέσα στο 2018.

Η κατάσταση δεν άργησε να παρεκτραπεί με τους δύο βουλευτές της συγκυβέρνησης, να ανταλλάζουν κατηγορίες για προβοκάτσια, ενώ η Ελένη Αυλωνίτου, κατηγόρησε τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, ότι σκοπεύει να ενταχθεί στη Νέα Δημοκρατία και εκείνον να αποχωρεί οργισμένος.

Δείτε το βίντεο με το περιστατικό:

Λίγες ώρες αργότερα ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον απόδημο Ελληνισμό, Τέρενς Κουίκ, δεν έκρυψε την δυσφορία του στο twitter, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει τον Δημήτρη Καμμένο.

«Αρνούμαι ένας άνθρωπος να ταυτίζει εμάς τους ΑΝΕΛ με συμπεριφορές & απόψεις που δεν μας αξίζουν, όταν μάλιστα αλλιώς έχουμε συμφωνήσει για διαχείριση θεμάτων σε σύσκεψη υπό τον @PanosKammenos. Λυπάμαι για τη δημόσια τοποθέτησή μου, αλλά αρκετά ανέχθηκα τη σιωπή. Και δεν είμαι ο μόνος», σχολίασε με αιμές ο Τέρενς Κουίκ.

Δείτε το… αιχμηρό «τιτίβισμα» του Τέρενς Κουίκ:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έντονη δυσφορία στους ΑΝΕΛ για τον Δημήτρη Καμμένο! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.