ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του στρατιωτικού ελικοπτέρου που συνετρίβη στα τέλη Απριλίου

Τα συντρίμμια του στρατιωτικού ελικοπτέρου που συνετρίβη στο Ιόνιο στα τέλη Απριλίου βρήκαν ερευνητικές ομάδες. Συγκεκριμένα οι ένοπλες δυνάμεις του Καναδά και το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό, κατάφεραν τελικώς να εντοπίσουν το ελικόπτερο που έπεσε στις 29 Απριλίου, και τα πτώματα των μελών του πληρώματος. Το ελικόπτερο νέου τύπου CH-148 Cyclone, που ήταν ανεπτυγμένο στη φρεγάτα...
Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του στρατιωτικού ελικοπτέρου που συνετρίβη στα τέλη Απριλίου

Τα συντρίμμια του στρατιωτικού ελικοπτέρου που συνετρίβη στο Ιόνιο στα τέλη Απριλίου βρήκαν ερευνητικές ομάδες.

Συγκεκριμένα οι ένοπλες δυνάμεις του Καναδά και το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό, κατάφεραν τελικώς να εντοπίσουν το ελικόπτερο που έπεσε στις 29 Απριλίου, και τα πτώματα των μελών του πληρώματος.

Το ελικόπτερο νέου τύπου CH-148 Cyclone, που ήταν ανεπτυγμένο στη φρεγάτα HMCS Fredericton, κατέπεσε στο Ιόνιο, περίπου 80 χιλιόμετρα δυτικά της Κεφαλλονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβρος: Προχωράει η Ελλάδα με τον φράχτη – Νέες προκλήσεις από την Τουρκία

Το συγκεκριμένο ελικόπτερο, ήταν πολλαπλών ρόλων και συμμετείχε σε γυμνάσια του ΝΑΤΟ όταν συνετρίβη, ενώ το πτώμα του ενός από τα μέλη Αναφέρθηκε λίγες ώρες μετά το δυστύχημα.

Η ομάδα έρευνας χρησιμοποίησε το πλοίο EDT Hercules και το τηλεκατευθυνόμενο υποβρύχιο του αμερικανικού ΠΝ Remora III, προκειμένου να βρει τα συντρίμμια, ενώ εντόπισε και τα λείψανα των ανθρώπων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του στρατιωτικού ελικοπτέρου που συνετρίβη στα τέλη Απριλίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.