ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντοπίστηκε η 14χρονη που αγνοούνταν από την Καρδίτσα

To 14χρονο κορίτσι γύρισε στην οικογένειά της
Εντοπίστηκε η 14χρονη που αγνοούνταν από την Καρδίτσα

Η Χριστίνα,η 14χρονη που αγνοούνταν από την Καρδίτσα από την Παρασκευή εντοπίστηκε σώα και επέστρεψε σπίτι της και στην οικογένειά της, όπως ανακοινώθηκε από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση του “Το Χαμόγελο του παιδιού” η 14χρονη είναι καλά στην υγεία της.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η περιπέτεια της Χριστίνας Κ., 14 ετών, έληξε σήμερα το απόγευμα, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η Χριστίνα Κ. επέστρεψε στην οικογένειά της και είναι καλά στην υγεία της. Η δημοσιοποίηση του #Missing Alert, έκανε την ανήλικη να επιστρέψει άμεσα στους δικούς της ανθρώπους.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Χριστίνα Κ. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εντοπίστηκε η 14χρονη που αγνοούνταν από την Καρδίτσα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.