ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντοπίστηκε με πολλαπλά τραύματα ο άνδρας που αγνοούνταν στην Πάτρα

Τέλος δόθηκε στο «θρίλερ» της αναζήτησης του νεαρού στην Πάτρα… Βρέθηκε τελικά ο αγνούμενος που αναζητούσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής το βράδυ της Τρίτης στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr επρόκειτο για νεαρό άνδρα ο οποίος εντοπίστηκε στην περιοχή Γούβα, στο τέρμα της οδού Νόρμαν. Μάλιστα οι πρώτες πληροφρίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε...
Εντοπίστηκε με πολλαπλά τραύματα ο άνδρας που αγνοούνταν στην Πάτρα

Τέλος δόθηκε στο «θρίλερ» της αναζήτησης του νεαρού στην Πάτρα…

Βρέθηκε τελικά ο αγνούμενος που αναζητούσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής το βράδυ της Τρίτης στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr επρόκειτο για νεαρό άνδρα ο οποίος εντοπίστηκε στην περιοχή Γούβα, στο τέρμα της οδού Νόρμαν. Μάλιστα οι πρώτες πληροφρίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε χάρη στον σκύλο της ΕΜΑΚ.

Ο νεαρός εντοπίστηκε αρχικά στις 7.30 το απόγευμα από γυναίκα κάτοικο της περιοχής η οποία είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της στο βουνό της Γούβας. Όπως δήλωσε η γυναίκα στο thebest.gr, τα σκυλιά της τον εντόπισαν και άρχισαν να γαυγίζουν. Είχε αίματα και η κοπέλα τον ρώτησε αν χρειάζεται βοήθεια και την ευχαρίστησε.

Η γυναίκα ενημέρωσε την αστυνομία, αλλά η ανταπόκριση ήταν πολύ αργή καθώς όπως εξήγησε η γυναίκα, έφθασε βράδυ για να αρχίσουν να ψάχνουν. Τον βρήκαν ακολουθώντας τα αίματα. Δεν εχει ακόμη ξεκαθαριστεί πώς προέρχονται τα τραύματα ή εάν πρόκειται για αυτοτραυματισμό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εντοπίστηκε με πολλαπλά τραύματα ο άνδρας που αγνοούνταν στην Πάτρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.