ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΦ: Ανακαλεί 47 καλλυντικά (λίστα)

Ο ΕΟΦ ανακοίνωσε την ανάκληση 47 καλλυντικών προϊόντων ως προληπτικό μέτρο για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας. Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΦ, οι εταιρείες που πραγματοποιούν τη διακίνηση των προϊόντων στην Ελληνική Αγορά οφείλουν να επικοινωνήσουν με τους αποδέκτες των προϊόντων για την εφαρμογή της σε εύλογο χρονικό διάστημα. Συγχρόνως, πρέπει να ενημερωθεί η...
ΕΟΦ: Ανακαλεί 47 καλλυντικά (λίστα)

Ο ΕΟΦ ανακοίνωσε την ανάκληση 47 καλλυντικών προϊόντων ως προληπτικό μέτρο για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΦ, οι εταιρείες που πραγματοποιούν τη διακίνηση των προϊόντων στην Ελληνική Αγορά οφείλουν να επικοινωνήσουν με τους αποδέκτες των προϊόντων για την εφαρμογή της σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Συγχρόνως, πρέπει να ενημερωθεί η αρμόδια υπηρεσία του ΕΟΦ, ενώ τα σχετικά παραστατικά πρέπει να τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε ετών θέτοντας στα υπόψη του Οργανισμού, εφόσον ζητηθούν.

Αναλυτικά τα προϊόντα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΟΦ: Ανακαλεί 47 καλλυντικά (λίστα)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.