ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΦ: Προειδοποίηση για επικίνδυνο προϊόν που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο (pic)

Ο ΕΟΦ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας προειδοποιεί για επικίνδυνο προϊόν που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο για μάτια.
ΕΟΦ: Προειδοποίηση για επικίνδυνο προϊόν που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο (pic)

Ο ΕΟΦ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας προειδοποιεί για επικίνδυνο προϊόν που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο για μάτια. Διαβάστε τι αναφέρει.

Όπως αναφέρει, το προϊόν δεν έχει αξιολογηθεί ως προς την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του ενώ προβάλλεται παραπλανητικά με «θεαματικά» αποτελέσματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΦ, το προϊόν δεν έχει αξιολογηθεί ως προς την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του, προβάλλεται παραπλανητικά με «θεαματικά» αποτελέσματα, ενώ ο καταναλωτής καλείται να αποστείλει συμπληρωμένη φόρμα επικοινωνίας, χωρίς να γνωρίζει τα πλήρη στοιχεία της εταιρείας που είναι υπεύθυνη για την κυκλοφορία του.

Έχει διαπιστωθεί ότι η έδρα των διαχειριστών των ιστοσελίδων βρίσκεται σε τρίτες χώρες.

Πρόκειται για το προϊόν με την ονομασία CLEANVISION (30 capsules), που διακινείται μέσω διαδικτύου ως «βιογενές σύμπλεγμα φυσικών εκχυλισμάτων που έχουν συγκεκριμένη επίδραση στη μείωση της όρασης και εξασφαλίζουν την πλήρη εξάλειψη των πιο κοινών ασθενειών του ανθρώπινου ματιού».

Αυτό είναι το προϊόν:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι μεταλλάξεις του κορονοϊού φέρνουν και μεταλλάξεις των λαών

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΕΟΦ: Προειδοποίηση για επικίνδυνο προϊόν που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!