ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Επαναφέρουν» το click away για τους ανεμβολίαστους

Έτοιμη να «επαναφέρει» το click away για τους ανεμβολίαστους είναι η Κυβέρνηση, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Επαναφέρουν» το click away για τους ανεμβολίαστους

Click away: Ακόμη ένα λιθαράκι στον παραλογισμό αναφορικά με τα νέα μέτρα του θα ισχύουν από αύριο στα καταστήματα λιανικής πώλησης, έβαλε με παρέμβαση του στην πρωινή εκπομπή του OPEN, o Υπ. Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης μεταξύ άλλων ανέφερε πως όποιος δεν θέλει να κάνει ούτε rapid test, ούτε pcr, ούτε και εμβόλιο, μπορεί να ψωνίζει από τα καταστήματα με click away, ένα μέτρο που δεν έχει καταργηθεί ούτε απαγορευτεί, καθώς η αγορά γίνεται σε εξωτερικούς χώρους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας σε ερώτηση για το αν δοθεί αυτή η δυνατότητα στους ανεμβολίαστους, δήλωσε πως θα επιτρέπεται στους πελάτες η αναμονή εκτός του καταστήματος για να παραλάβουν τα ψώνια τους μέσω του click away.

Οπότε από αύριο οι καταστηματάρχες θα πρέπει να έχουν προνοήσει να έχουν κάποιους υπαλλήλους να ελέγχουν τα πιστοποιητικά covid και κάποιους να ετοιμάζουν τις παραγγελίες για το click away.

Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται εύκολα αντιληπτό, πως μιλάμε για μια κατάσταση που θα δημιουργήσει το απόλυτο μπάχαλο ειδικά στις μικρότερες επιχειρήσεις που δεν απασχολούν μεγάλο αριθμό ατόμων.

Δείτε στο video που ακολουθεί, όλα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για το click away:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Επαναφέρουν» το click away για τους ανεμβολίαστους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.