ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επανομή: Τραγωδία στη θάλασσα – Νεκρός ανασύρθηκε 26χρονος

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θάλασσα το απόγευμα του Σαββάτου ένας 26χρονος, σε περιοχή έξω από τη Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε από την Επανομή με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Παύλος», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ έχει παραγγελθεί διενέργεια νεκροψίας...
Επανομή: Τραγωδία στη θάλασσα – Νεκρός ανασύρθηκε 26χρονος

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θάλασσα το απόγευμα του Σαββάτου ένας 26χρονος, σε περιοχή έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε από την Επανομή με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Παύλος», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ έχει παραγγελθεί διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επανομή: Τραγωδία στη θάλασσα – Νεκρός ανασύρθηκε 26χρονος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.