ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επεισόδια στην Ομόνοια

Περίπου 80 οπαδοί της ΑΕΚ επιτέθηκαν στο σύνδεσμο φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια – Δεν τραυματίστηκε κανείς, αλλά σημειώθηκαν μεγάλες ζημιές στην περιοχή
Επεισόδια στην Ομόνοια

Η δικαστική κόντρα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ φαίνεται ότι περνάει πλέον σε επίπεδο οπαδών και μάλιστα με τον πλέον άσχημο τρόπο. Το πιο πρόσφατο κρούσμα βίας σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο σύνδεσμο φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο χώρο βρέθηκαν περίπου 80 οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι επιτέθηκαν με πέτρες και φωτοβολίδες στην πολυκατοικία που στεγάζεται ο σύνδεσμος των οπαδών του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα είναι στον 4ο όροφο. Εκείνη την ώρα στο σύνδεσμο ήταν περίπου 20 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι παρέμειναν εντός των γραφείων και δεν επέτρεψαν στους… αντιπάλους τους να εισέλθουν στο κτίριο.

Είναι ευχής έργον ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι παρά τις εκτεταμένες ζημιές που σημειώθηκαν στην πολυκατοικία, στα γύρω κτίρια και στα σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή, οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., που έφτασαν στο σημείο δεν προχώρησαν σε καμία προσαγωγή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επεισόδια στην Ομόνοια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.