ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επεισόδια στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στα Οινόφυτα

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στα Οινόφυτα. Ένταση επικράτησε τη νύχτα στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στα Οινόφυτα, όταν μετανάστες άναψαν φωτιές και προκάλεσαν επεισόδια διαμαρτυρόμενοι για την μεταφορά τους από ξενοδοχεία, σε κέντρα Φιλοξενίας. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο κέντρο είχε κλείσει πριν μερικούς μήνες προκειμένου να ανακατασκευαστεί. Σύμφωνα με...
Επεισόδια στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στα Οινόφυτα

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στα Οινόφυτα.

Ένταση επικράτησε τη νύχτα στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στα Οινόφυτα, όταν μετανάστες άναψαν φωτιές και προκάλεσαν επεισόδια διαμαρτυρόμενοι για την μεταφορά τους από ξενοδοχεία, σε κέντρα Φιλοξενίας. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο κέντρο είχε κλείσει πριν μερικούς μήνες προκειμένου να ανακατασκευαστεί.

Σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία για τους πρόσφυγες, περίπου 1500 άτομα που διέμεναν σε ξενοδοχεία και είχαν μεταφερθεί από τα νησιά του Αιγαίου στα Οινόφυτα, αναμένεται να μεταφερθούν σε άλλα κέντρα και ενοικιαζόμενα δωμάτια, προκειμένου να εκκενωθούν τα ξενοδοχεία που τους φιλοξενούσαν προσωρινά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επεισόδια στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στα Οινόφυτα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.