ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιπποκράτειο: Έπεσε ασανσέρ και τραυματίστηκε γιατρός

Aναστάτωση προκλήθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Αθήνας, όταν έπεσε ασανσέρ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας γιατρός.
Ιπποκράτειο: Έπεσε ασανσέρ και τραυματίστηκε γιατρός

Αναστάτωση προκλήθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Αθήνας, όταν έπεσε ασανσέρ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας γιατρός.

Το ασανσέρ έπεσε από τον 4ο όροφο στο ισόγειο και ο γιατρός, ο οποίος ήταν μέσα σε αυτό, υπέστη κατάγματα. Αμεσα του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στην ορθοπεδική κλινική.

Τα Μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Ιπποκράτειου, εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση τους, με τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση στον ιατρό του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθήνας.

Σήμερα, Δευτέρα, στο νοσοκομείο θα μεταβούν πραγματογνώμονες για τεχνικό έλεγχο των ασανσέρ για την εξακρίβωση των αιτιών του ατυχήματος.
Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιπποκράτειο: Έπεσε ασανσέρ και τραυματίστηκε γιατρός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.