ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ελεύθεροι οι δυο δικηγόροι που προσήχθησαν στο κέντρο της Αθήνας

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δικηγόροι Θανάσης Καμπαγιάννης και Κώστας Παπαδάκης έπειτα από τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για παραβίαση των μέτρων Covid 19 (άρθρο 285 ΠΚ).
Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ελεύθεροι οι δυο δικηγόροι που προσήχθησαν στο κέντρο της Αθήνας

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δικηγόροι Θανάσης Καμπαγιάννης και Κώστας Παπαδάκης έπειτα από τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για παραβίαση των μέτρων Covid-19 (άρθρο 285 ΠΚ).

Ο εισαγγελέας θα διερευνήσει αν έχουν τελεστεί τα αδικήματα και στη συνέχεια θα κρίνει αν θα τους ασκηθεί δίωξη ή όχι.

Οι δύο δικηγόροι πάντως από την πλευρά τους ζήτησαν την ποινική και πειθαρχική δίωξη του Αττικάρχη και παντός άλλου υπευθύνου για την παράνομη, κατά τους ίδιους, σύλληψή τους και παραβίαση μέτρων κατά του κορονοϊού.

Όπως καταγγέλλουν «στον ίδιο χώρο κράτησης υπήρχαν 80 άτομα μαζί και οι αστυνομικοί με τα ίδια γάντια ερευνούσαν τα πράγματά τους».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης LIVE

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ελεύθεροι οι δυο δικηγόροι που προσήχθησαν στο κέντρο της Αθήνας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.