ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ένταση μεταξύ αστυνομικών και αντιεξουσιαστών – Τραυματίες δύο αστυνομικοί

Ένταση επικράτησε μεταξύ αστυνομικών και αντιεξουσιαστών το μεσημέρι του Σαββάτου 5 Δεκεμβρίου στον Κολωνό, όταν περίπου 50 άτομα έκαναν πορεία ενόψει της συμπλήρωσης 12 ετών από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου
Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ένταση μεταξύ αστυνομικών και αντιεξουσιαστών – Τραυματίες δύο αστυνομικοί

Ένταση επικράτησε μεταξύ αστυνομικών και αντιεξουσιαστών το μεσημέρι του Σαββάτου 5 Δεκεμβρίου στον Κολωνό, όταν περίπου 50 άτομα έκαναν πορεία ενόψει της συμπλήρωσης 12 ετών από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τραυματίστηκαν.

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Η ομάδα των αντιεξουσιαστών επιχείρησε να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα του Κολωνού, κάτι που δε συνέβη καθώς τους εμπόδισαν αστυνομικοί της «ΔΙΑΣ», της ομάδας «Δράση» και των ΜΑΤ.

Στη συνέχεια, ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και των αντιεξουσιαστών, οι οποίοι κατευθύνθηκαν προς το μετρό των Σεπολίων.

Η ΓΑΔΑ αναζητά πώς 50 άτομα κατάφεραν να κάνουν πορεία, χωρίς να φτάσουν στο ΑΤ Κολωνού και να διαλυθούν στο μετρό των Σεπολίων.

Δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τραυματίστηκαν ελαφρά κατά την επίθεση. Μόλις οι νεαροί αντίκρισαν δύο αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, έριξαν τον ένα κάτω απ’ τη μηχανή και τον δεύτερο τον χτύπησαν στα χέρια με καδρόνια.

ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ένταση μεταξύ αστυνομικών και αντιεξουσιαστών – Τραυματίες δύο αστυνομικοί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.