ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Τι υποστηρίζει ο αστυνομικός που κατέστρεψε την ανθοδέσμη

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ο αστυνομικός που κατέστρεψε την ανθοδέσμη είπε ότι δεν είχε σκοπό να προκαλέσει και ότι τη βρήκε την στο οδόστρωμα δίπλα σε έναν κάδο.
Επέτειος Γρηγορόπουλου: Τι υποστηρίζει ο αστυνομικός που κατέστρεψε την ανθοδέσμη

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ένταση και λογομαχίες σημάδεψαν την Επιτροπή Δημόσιας Τάξης της Βουλής – μία ημέρα μετά τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ο σάλος και η ένταση που προκλήθηκε από την ενέργεια του αστυνομικού των ΜΑΤ να καταστρέψει την ανθοδέσμη που άφησε πολίτης στην μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγοροπουλου μεταφέρθηκε στην αίθουσα της Γερουσίας με πρωταγωνιστές τον Χρήστο Σπίρτζη και την Σοφία Βόλεψη.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης υπερασπίστηκε τη στάση των αστυνομικών – ξεκαθαρίζοντας πως για τον συγκεκριμένο άνδρα των ΜΑΤ οι διαδικασίες ελέγχου κινήθηκαν αμέσως.

Η αστυνομία μόνο στην Αθήνα πραγματοποίησε 399 προσαγωγές. 143 άτομα συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για την παράβαση του άρθρου 285 του ποινικού κώδικα που αφορά τη διασπορά του κορονιού.

Όπως αποκάλυψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μόνο τέσσερις από τους προσαχθέντες δέχθηκαν να κάνουν τεστ για τον Covid-19 ενώ όλοι οι υπόλοιποί που αρνήθηκαν υπέβαλαν μήνυση στον επικεφαλής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

«Ένας αστυνομικός ασχημόνησε με την ανθοδέσμη. Οι 4.999 έκαναν τη δουλειά τους».

Η έρευνα σε βάρος του αστυνομικού αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες 15 ημέρες.

Όλοι οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με απόφαση του εισαγγελέα.

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Τι υποστήριξε ο αστυνομικός που κατέστρεψε την ανθοδέσμη

Τις πρώτες εξηγήσεις του στους προϊσταμένους του, αφού παρουσιάστηκε αυτοβούλως, έδωσε νωρίς σήμερα το πρωί ο αστυνομικός που εθεάθη να καταστρέφει μια ανθοδέσμη στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Πρόκειται για έναν αρχιφύλακα ο οποίος σύμφωνα με την έρευνα δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν.

Ο αστυνομικός είπε ότι δεν είχε σκοπό να προκαλέσει και ότι βρήκε την ανθοδέσμη στο οδόστρωμα δίπλα σε έναν κάδο απορριμμάτων στην οδό Ζωοδόχου Πηγής και Κωλέττη.

Ανέφερε ότι την πήρε από εκεί και άρχισε να κάνει πλάκα με τους υπόλοιπους αστυνομικούς της διμοιρίας.

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ του MEGA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ένοπλες Δυνάμεις: Εντυπωσιακές εικόνες από την κοινή άσκηση Ελλάδας-Κύπρου-Ιταλίας-Γαλλίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επέτειος Γρηγορόπουλου: Τι υποστηρίζει ο αστυνομικός που κατέστρεψε την ανθοδέσμη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.