ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έπιασαν» 393 πολίτες χωρίς μάσκα

Συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. Στο πλαίσιο αυτό χθες, Τρίτη 4 Αυγούστου, βεβαιώθηκαν 393 για μη χρήση μάσκας – μη τήρηση προβλεπόμενης απόστασης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 150 ευρώ, ως ακολούθως: 113 στην...
«Έπιασαν» 393 πολίτες χωρίς μάσκα

Συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό χθες, Τρίτη 4 Αυγούστου, βεβαιώθηκαν 393 για μη χρήση μάσκας – μη τήρηση προβλεπόμενης απόστασης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 150 ευρώ, ως ακολούθως:

113 στην Αττική,
48 στη Θεσσαλονίκη,
42 στη Δυτική Ελλάδα,
28 στην Ήπειρο,
26 στην Κεντρική Μακεδονία,
25 στην Κρήτη,
24 στη Θεσσαλία,
19 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
17 στην Πελοπόννησο,
17 στο Νότιο Αιγαίο,
15 στη Στερεά Ελλάδα,
11 στο Βόρειο Αιγαίο και
8 στα Ιόνια Νησιά.

Σημειώνεται ότι από 1 Αυγούστου 2020, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 1.354 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 150 ευρώ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Έπιασαν» 393 πολίτες χωρίς μάσκα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.