ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπιασαν τον βιαστή της γυναίκας στην Θεσσαλονίκη

Χειροπέδες στον δράστη, που βίασε τη γυναίκα στη συμπρωτεύουσα.
Έπιασαν τον βιαστή της γυναίκας στην Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη 25χρονος Πακιστανός για σεξουαλική κακοποίηση γυναίκας στη Θεσσαλονίκη.

Ο δράστης στις 18 Αυγούστου είχε επιτεθεί σε μια νεαρή γυναίκα, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της και οι άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης του πέρασαν χειροπέδες.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο αλλοδαπός που είχε στήσει καρτέρι μέσα στο σκοτάδι είδε την άτυχη γυναίκα να περπατάει μόνη της στην οδό Βιζυηνού, στην περιοχή 40 Εκκλησιών, της επιτέθηκε, την έριξε στο έδαφος και την βίασε.

Στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή, ενώ το θύμα του, με όσες δυνάμεις του είχαν απομείνει κατήγγειλε στην αστυνομία τον εφιάλτη που βίωσε.

Η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τον δράστη, στου οποίου την κατοχή βρέθηκε και ποσότητα χασίς.

Στα γραφεία της ΕΛΑΣ, όπου μεταφέρθηκε αναγνωρίστηκε από την γυναίκα. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών, ενώ από ώρα σε ώρα αναμένεται να εκδοθεί σε βάρος του και ένταλμα σύλληψης για το βιασμό της νεαρής γυναίκας.

Διαβάστε επίσης

Κορονοϊός – Εμβόλια: «Πιθανές αιτίες της αύξησης των θανάτων στην Ελλάδα η καραντίνα και τα εμβόλια»

Rafale: Meteor που έχουν τα ελληνικά δεν τους έχουν ούτε F-35 – Τους τρέμουν οι Τούρκοι

Ελληνοτουρκικά: Εκατοντάδες Αφγανοί φτάνουν στην Ελλάδα από τον «απροσπέλαστο» Έβρο (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έπιασαν τον βιαστή της γυναίκας στην Θεσσαλονίκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.