ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Επιχείρηση εκκλησίες» με drones δεν θα είχαμε από την ΕΛ.ΑΣ ούτε με Τσίπρα!

Όπως δείχνουν τα πράγματα, το σύγχρονο κεφάλαιο στο βιβλίο «διωγμοί των Χριστιανών» θα συνεχιστεί
«Επιχείρηση εκκλησίες» με drones δεν θα είχαμε από την ΕΛ.ΑΣ ούτε με Τσίπρα!

«Επιχείρηση εκκλησίες» λοιπόν από την ελληνική αστυνομία. Όπως δείχνουν τα πράγματα το σύγχρονο κεφάλαιο στο βιβλίο «διωγμοί των Χριστιανών» θα συνεχιστεί. Όχι, η ιστορία με την δίωξη του ιερέα δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό. Η ελληνική αστυνομία στέλνει καμουφλαρισμένους πιστούς με πολιτικά και drones έξω από εκκλησίες.

Στόχος είναι οι πιστοί που θα συγκεντρώνονται στους προαύλιους χώρους των εκκλησιών και οι… απείθαρχοι ιερείς που ετοιμάζονται να κοινωνήσουν τους πιστούς «κρυφά».

Πως θα εξαλειφθούν όλα αυτά τα φαινόμενα; Με εντατικές περιπολίες αστυνομικών, ακόμα και με πολιτικά, έξω από Ιερούς Ναούς και κοιμητήρια, αλλά και με «σαφάρι» ελέγχων στα social media.

Σε όλη τη χώρα υπάρχουν περισσότερες από 12.000 εκκλησίες, οι περισσότερες εκ των οποίων θα τελέσουν λειτουργίες το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής και την Ανάσταση κεκλεισμένων των θυρών. Αλλά επειδή δεν θα υπάρχουν ηχητικές εγκαταστάσεις, πολλοί πιστοί θέλουν να πλησιάσουν και να ακούσουν, ότι μπορούν να ακούσουν.

Η Αστυνομία λέει ότι θα υπάρχει παρουσία ενστόλων και ανδρών με πολιτικά στους μεγάλους ναούς ενώ θα πραγματοποιούνται περιπολίες στην περιφέρεια, και ειδικά στα χωριά.

Όπως λένε οι πηγές του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, αν παρατηρηθεί συγκέντρωση κόσμου, θα γίνονται συστάσεις για να απομακρυνθούν ενώ, αν δεν υπακούσουν, θα εφαρμοστεί ο νόμος που απαγορεύει τη συγκέντρωση περισσότερων από δέκα ατόμων στο ίδιο σημείο.

Όλο αυτό το επιχειρησιακό σκηνικό στήνεται από μία Κυβέρνηση χριστιανική! Αλήθεια, τι θα γινόταν αν ήταν ακόμα στη διακυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας που είχε μια –εκ πεποιθήσεως- γενική αποστροφή από την Εκκλησία, πλην όμως σεβασμό; Και μόνο που δεν μπορούμε να απαντήσουμε μα σιγουριά πως θα ήταν χειρότερα τα πράγματα, αρκεί…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Επιχείρηση εκκλησίες» με drones δεν θα είχαμε από την ΕΛ.ΑΣ ούτε με Τσίπρα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.