ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιχείρηση «μαμούθ» της ΕΛΑΣ – Εξιχνιάστηκε η μεγαλύτερη σπείρα της Αθήνας (pics)

Συνελήφθησαν 70 άτομα - Αναζητούνται άλλοι 60
Επιχείρηση «μαμούθ» της ΕΛΑΣ – Εξιχνιάστηκε η μεγαλύτερη σπείρα της Αθήνας (pics)

Συνελήφθησαν 70 άτομα – Αναζητούνται άλλοι 60.

Εξιχνιάστηκε η μεγαλύτερη σπείρα της Αθήνας, η οποία είχε διαπράξει συνολικά 405 ληστείες και κλοπές και 300 αγοραπωλησίες ναρκωτικών.

Κατά την επιχείρηση «μαμούθ» της ελληνικής αστυνομίας και μετά από πέντε επιχειρήσεις συνελήφθησαν 70 άτομα όλοι αλλοδαποί, εκ των οποίων οι 43 προφυλακίστηκαν, ενώ αναζητούνται άλλοι 60 συνεργοί τους.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, αποκαλύφθηκε πλήρως η δράση οργάνωσης αλλοδαπών, αποτελούμενης από 130 μέλη, τα οποία διέπρατταν ληστείες και κλοπές από διερχόμενους πολίτες και τουρίστες, κλοπές από διαμερίσματα και σταθμευμένα οχήματα, κλοπές οχημάτων, καθώς και συστηματική διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Εντοπίσθηκαν επίσης οι κλεπταποδόχοι, τα κύρια ορμητήρια της οργάνωσης καθώς και οι αποθήκες-καβάτζες εντός των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος κλοπιμαίων.

Η δράση της οργάνωσης εκτείνετο στο κέντρο της Αθήνας και ειδικότερα στις περιοχές Εξαρχείων, Ομονοίας, Ακροπόλεως και Συντάγματος.

Με την πρόοδο των ερευνών εξακριβώθηκε η επέκταση της δράσης της και σε άλλες περιοχές όπως των Αμπελοκήπων, του Νέου Ψυχικού, του Χαλανδρίου και του Πειραιά.

Άγρια δολοφονία στη Βούλα: Εκτέλεσαν άνδρα έξω από το σπίτι του στο κεφάλι

ΠΗΓΗ: star.gr

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιχείρηση «μαμούθ» της ΕΛΑΣ – Εξιχνιάστηκε η μεγαλύτερη σπείρα της Αθήνας (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.