ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιχείρηση στη Μενάνδρου: Ψάχνουν τον δολοφόνο του 25χρονου Αφγανού (vids)

Μεγάλη αστυνομική δύναμη έχει βρεθεί στην οδό Μενάνδρου και στην ευρύτερη περιοχή στο κέντρο της Αθήνας, μετά τα όσα έγιναν χθες με τη δολοφονία ενός 25χρονου. Οι αρχές θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να εντοπίσουν το δολοφόνο, αλλά και τους συνεργούς του που είναι γνώριμοι των Αρχών. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, Αφγανοί και Πακιστανοί...
Επιχείρηση στη Μενάνδρου: Ψάχνουν τον δολοφόνο του 25χρονου Αφγανού (vids)

Μεγάλη αστυνομική δύναμη έχει βρεθεί στην οδό Μενάνδρου και στην ευρύτερη περιοχή στο κέντρο της Αθήνας, μετά τα όσα έγιναν χθες με τη δολοφονία ενός 25χρονου.

Οι αρχές θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να εντοπίσουν το δολοφόνο, αλλά και τους συνεργούς του που είναι γνώριμοι των Αρχών.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, Αφγανοί και Πακιστανοί βρίσκονται σε θανάσιμη κόντρα για τον έλεγχο του λαθρεμπορίου τσιγάρων και ναρκωτικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Καιρός 14/2: Βροχές και καταιγίδες με πτώση της θερμοκρασίας

Συγκεκριμένα, για να πουλήσει κάποιος τσιγάρα στη Μενάνδρου και σε άλλες περιοχές, θα πρέπει να πληρώσει στους Ασιάτες, που κάνουν κουμάντο. Αν φυσικά δεν πληρώσει, έχουν ενέργειες όπως οι χθεσινές.

Οι έρευνες πλέον έχουν αρχίσει από την αστυνομία, προκειμένου να… καθαρίσουν την περιοχή και να μην έχουμε ξανά αντίστοιχες καταστάσεις.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιχείρηση στη Μενάνδρου: Ψάχνουν τον δολοφόνο του 25χρονου Αφγανού (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.