ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιχειρήσεις: «Πάγωμα» των χρεών που συσσωρεύτηκαν μετά το lockdown

Τα χρέη που συσσωρεύτηκαν επί lockdown, δηλαδή τον Μάρτη και τον Απρίλη θα πληρωθούν τον Απρίλη και θα ρυθμιστούν σε 12 έως 24 δόσεις. Άγνωστο, ωστόσο, παραμένει τι θα γίνει με τα χρέη που δημιουργήθηκαν μετά το lockdown, όταν και άνοιξαν οι επιχειρήσεις με τις φορολογικές και ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις να μην μπορούν να καλυφθούν...
Επιχειρήσεις: «Πάγωμα» των χρεών που συσσωρεύτηκαν μετά το lockdown

Τα χρέη που συσσωρεύτηκαν επί lockdown, δηλαδή τον Μάρτη και τον Απρίλη θα πληρωθούν τον Απρίλη και θα ρυθμιστούν σε 12 έως 24 δόσεις.

Άγνωστο, ωστόσο, παραμένει τι θα γίνει με τα χρέη που δημιουργήθηκαν μετά το lockdown, όταν και άνοιξαν οι επιχειρήσεις με τις φορολογικές και ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις να μην μπορούν να καλυφθούν από τον μειωμένο τζίρο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και για αυτές τις οφειλές των επιχειρήσεων που δημιουργήθηκαν μετά το lockdown, η κυβέρνηση θα δώσει περιθώριο να καλυφθούν μέχρι τον Απρίλιο, επίσης σε 12 έως 24 δόσεις.

Τα παραπάνω, εφόσον ισχύσουν, αφορούν σε συγκεκριμένους ΚΑΔ, που έχουν πληγεί από την πανδημία.

Αποκλειστικό: Η ακτινογραφία της τηλεργασίας

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ΕΡΓΑΝΗ και τα στοιχεία που εξασφάλισε το LIVE NEWS, από 01/09 έως 16/09 στην Αττική 50.447 άτομα εργάστηκαν με τηλεργασία, ενώ στο σύνολό τους οι εργαζόμενοι που σε αυτό το διάστημα εργάστηκαν με τηλεργασία φτάνουν τους 56.138.

Όταν η τηλεργασία άρχισε να εφαρμόζεται υποχρεωτικά, στην Αττική εργάστηκαν κατά αυτόν τον τρόπο 182.236 άτομα, ενώ στο σύνολό τους έφτασαν τα 183.653.

ΠΗΓΗ: megatv.gr

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιχειρήσεις: «Πάγωμα» των χρεών που συσσωρεύτηκαν μετά το lockdown», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.