ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδομα 200 ευρώ: Σήμερα γίνονται οι πληρωμές – Ποιοι κόβονται τελευταία στιγμή!

Η κυβέρνηση σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη θα πληρώσει το έκτακτο επίδομα των 200 ευρώ στους πολίτες.
Επίδομα 200 ευρώ: Σήμερα γίνονται οι πληρωμές – Ποιοι κόβονται τελευταία στιγμή!

Μία μικρή… ανάσα για τα απαραίτητα θα πάρουν οι πολίτες, αφού σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη θα αρχίσουν οι πληρωμές για το επίδομα των 200 ευρώ.

Όπως έχει κάνει γνωστό η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ τα 200 ευρώ θα αρχίσουν να εμφανίζονται στους λογαριασμούς 634.000 χαμηλοσυνταξιούχων.

Μάλιστα οι πρώτες πιστώσεις άρχισαν ήδη από το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, ενώ υπάρχει πλέον και η πλατφόρμα για να ενημερωθείτε αν θα πάρετε το ποσό ή όχι.

Συγκεκριμένα, αυτό μπορείτε να το κάνετε στο Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες-> Συνταξιούχοι -> Έλεγχος δικαιώματος έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης Πάσχα 2022 (εδώ).

Όλα αυτά πάντα μαζί με τους κωδικούς taxisnet, που έχουν γίνει πλέον απαραίτητοι για κάθε είδους επαφή με το δημόσιο.

Σε ποιους κόβεται το επίδομα των 200 ευρώ;

  1. το ατομικό εισόδημα είναι μεγαλύτερο από 7.200 ευρώ,
  2. το συνολικό οικογενειακό εισόδημα είναι μεγαλύτερο από 14.400 ευρώ,
  3. είστε κάτοικος εξωτερικού,
  4. η αξία της ακίνητης περιουσίας είναι μεγαλύτερη από 200.000 ευρώ,
  5. ο ΑΦΜ ίσως ανήκει σε αποβιώσαντα. Επικοινωνήστε με τον ΕΦΚΑ,
  6. δεν βρέθηκε εκκαθαρισμένη δήλωση, μέχρι τις 31/03/2022, για τον ΑΦΜ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίδομα 200 ευρώ: Σήμερα γίνονται οι πληρωμές – Ποιοι κόβονται τελευταία στιγμή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.