ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδομα 400 ευρώ: Όλες οι λεπτομέρειες για επιστήμονες και ελεύθερους επαγγελματίες

Οι συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων είναι από τις... παραμελημένες των βοηθημάτων από την κυβέρνηση, καθώς έχουν λάβει μόνο ένα επίδομα 400 ευρώ από την αρχή της πανδημίας.
Επίδομα 400 ευρώ: Όλες οι λεπτομέρειες για επιστήμονες και ελεύθερους επαγγελματίες

Η ειδική πλατφόρμα για να δοθούν 50 εκατομμύρια ευρώ σε επιστήμονες κι ελεύθερους επαγγελματίες που έχουν πληγεί από τον κορονοϊό θα ανοίξει τις επόμενες ημέρες.

Οι συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων είναι από τις… παραμελημένες των βοηθημάτων από την κυβέρνηση, καθώς έχουν λάβει μόνο ένα επίδομα 400 ευρώ από την αρχή της πανδημίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Lockdown: Παρατείνεται η σκληρή καραντίνα!

Δικαιούχοι είναι γιατροί, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές, οδοντίατροι, κτηνίατροι, οικονομολόγοι, λογιστές. Για να λάβουν το επίδομα 400 ευρώ, θα πρέπει να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση με τα εισοδήματα Απρίλη-Δεκέμβρη 2020. Κι αυτό, γιατί δεν μπορούν να αντληθούν τα στοιχεία τους από το Taxis μιας και δεν έχουν γίνει οι δηλώσεις του 2020.

Θα παίξει μεγάλο ρόλο, στο αν θα το λάβουν όλοι ή αν θα μπουν εισοδηματικά κριτήρια. Το δεύτερο σενάριο θα τεθεί σε εφαρμογή αν υπερκαλυφθεί το ποσό των 50 εκατ. ευρώ από τους αιτούντες το επίδομα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίδομα 400 ευρώ: Όλες οι λεπτομέρειες για επιστήμονες και ελεύθερους επαγγελματίες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.