ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδομα 534 ευρώ: Άνοιξε η πλατφόρμα για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες

Επίδομα 534 ευρώ: Ανοίγει αυτές τις ημέρες η πλατφόρμα mybusinesssupport, για το αντίστοιχο χρηματικό ποσό για τους ελεύθερους επαγγελματίες.
Επίδομα 534 ευρώ: Άνοιξε η πλατφόρμα για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες

Επίδομα 534 ευρώ:  Έπεσαν οι υπογραφές των αρμόδιων Υπουργών αναφορικά με την αποζημίωση ειδικού σκοπού για την καταβολή του επιδόματος των 534 ευρώ και στους ελεύθερους επαγγελματίες για τον Μάιο.

Έτσι η σχετική πλατφόρμα mybusinesssupport θα ανοίξει εντός των προσεχών ημερών όπως δήλωσε το απόγευμα της Δευτέρας (15/6) ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε  ο κ./ Σταϊκούρας μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, «ανοίγει αυτές τις ημέρες η πλατφόρμα mybusinesssupport, για το αντίστοιχο χρηματικό ποσό για τους ελεύθερους επαγγελματίες που ήταν κλειστοί τον μήνα Μάιο. Υπογράψαμε την σχετική ΚΥΑ μέσα στο Σαββατοκύριακο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίδομα 534 ευρώ: Άρχισαν να μπαίνουν τα χρήματα

Οι δικαιούχοι θα εισπράξουν έκτακτη ενίσχυση 18 ευρώ για κάθε ημέρα που παρέμειναν κλειστοί από την 1η Μαίου και μετά. Έτσι όσοι έμειναν κλειστοί όλο τον μήνα, θα δουν στους λογαριασμούς τους να πιστώνεται το ποσό των 534 ευρώ.

Η υπουργική απόφαση με τους ΚΑΔ που θα συμπεριληφθούν στη λίστα αναμένεται να δημοσιευτεί στο ΦΕΚ από στιγμή σε στιγμή. Η επαναλειτουργία της πλατφόρμας αναμένεται επίσης μέσα στα επόμενα 24ωρα καθώς ο στόχος είναι να δοθούν τα χρήματα πριν τις αρχές Ιουλίου.

Εξάλλου, θα ανοίξει και το σύστημα των αναδρομικών αιτήσεων για την είσπραξη ενίσχυσης 800 ευρώ σε όσους αν και παρέμειναν κλειστοί στο διάστημα Μαρτίου-Απριλίου, δεν εισέπραξαν το συγκεκριμένο ποσό (π.χ shop in shop). Οι σχετικές αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν έως τις 17 Ιουνίου.

Τέλος να αναφέρουμε  ότι εκκρεμεί η πληρωμή των 800 ευρώ σε χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες από τις διασταυρώσεις της προηγούμενη πληρωμής.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίδομα 534 ευρώ: Άνοιξε η πλατφόρμα για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.