ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδομα 534 ευρώ – Δώρο Χριστουγέννων: Αναλυτικά οι ημερομηνίες των πληρωμών!

Γνωστές έγιναν οι ημερομηνίες για το επίδομα 534 ευρώ για αναστολές του Ιανουαρίου, αλλά και του Δώρου Χριστουγέννων
Επίδομα 534 ευρώ – Δώρο Χριστουγέννων: Αναλυτικά οι ημερομηνίες των πληρωμών!

Γνωστές έγιναν οι ημερομηνίες των πληρωμών, αναφορικά με το επίδομα των 534 ευρώ για τις αναστολές εργασίας του Ιανουαρίου, αλλά και το Δώρο Χριστουγέννων.

Από την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου θα αρχίσουν οι πληρωμές για το επίδομα των 534 ευρώ για τις αναστολές του Ιανουαρίου όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών.

Παράλληλα στις 29 Ιανουαρίου θα πληρωθεί το δεύτερο μέρος από το δώρο Χριστουγέννων στους δικαιούχους, που βρίσκονταν σε αναστολή εργασίας κατά το διάστημα από 1 έως 31 Δεκεμβρίου.

Πιο αναλυτικά:

– Δικαιούχοι της οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας – Μηχανισμός «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» το δώρο Χριστουγέννων για όλους τους δικαιούμενους μήνες μέχρι και τον 11ο /2020, για όσους δεν είχε ολοκληρωθεί η διασταυρωτική διαδικασία.

– Δικαιούχοι της αποζημίωσης ειδικού σκοπού λόγω αναστολών των συμβάσεων εργασίας τους, καθώς και το αναλογούν Δώρο Χριστουγέννων μέχρι 12ο/2020, που είτε προέβησαν σε ορθές επαναλήψεις – διορθώσεις, είτε συμπεριλαμβάνονται στην τελική εκκαθαριστική λίστα πληρωμών μέχρι και τον 12ο/2020.

– Δικαιούχοι αποζημίωσης ειδικού σκοπού με μονομερή δήλωση (καλλιτέχνες, ξεναγοί, τουριστικοί συνοδοί / ξενοδοχοϋπάλληλοι και οδηγοί τουριστικών λεωφορείων) που είτε προέβησαν σε ορθές επαναλήψεις – διορθώσεις, είτε ολοκληρώθηκε η διασταυρωτική διαδικασία επιτυχώς.

Πληρωμές για αναστολές Ιανουαρίου

Από την Πέμπτη 04/02/2021 θα καταβληθούν:

– Οι αποζημιώσεις ειδικού σκοπού λόγω αναστολών των συμβάσεων εργασίας εργαζομένων μηνός Ιανουαρίου 2021.

– Η οικονομική ενίσχυση βραχυχρόνιας εργασίας – Μηχανισμός «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» για τον μήνα 12ο/2020.

– Η αναλογία Δώρου Χριστουγέννων για τον μήνα Δεκέμβριο 2020 για τους δικαιούχους οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας – Μηχανισμός «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ».

– Οι αποζημιώσεις ειδικού σκοπού μηνών 11ου και 12ου /2020 των Επαγγελματιών της Τέχνης και του Πολιτισμού που είχαν εγγραφεί στο Μητρώο Καλλιτεχνών μέχρι την 10/01/2021.

Επιχειρήσεις μέτρα στήριξης: Ενοίκια, επιταγές, δαπάνες, αναστολή εργασίας, επιδόματα! Τι ισχύει

Κικίλιας: «Ανησυχητικές καθυστερήσεις στις παραδόσεις εμβολίων»

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίδομα 534 ευρώ – Δώρο Χριστουγέννων: Αναλυτικά οι ημερομηνίες των πληρωμών!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.