ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδομα 534 ευρώ: Μέχρι το απόγευμα η πληρωμή

Το επίδομα των 534 ευρώ, θα δουν στους λογαριασμούς τους οι δικαιούχοι, που και τον Μαΐου παρέμειναν σε αναστολή. Ειδικότερα, το επίδομα των 534 ευρώ και η πληρωμή που θα γίνει μέχρι το απόγευμα, υπολογίζεται με 17,8 ευρώ ανά ημέρα αναστολής και έως 534 ευρώ: *Οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων που παρέμειναν κλειστές ολόκληρο τον Μάιο...
Επίδομα 534 ευρώ: Μέχρι το απόγευμα η πληρωμή

Το επίδομα των 534 ευρώ, θα δουν στους λογαριασμούς τους οι δικαιούχοι, που και τον Μαΐου παρέμειναν σε αναστολή.

Ειδικότερα, το επίδομα των 534 ευρώ και η πληρωμή που θα γίνει μέχρι το απόγευμα, υπολογίζεται με 17,8 ευρώ ανά ημέρα αναστολής και έως 534 ευρώ:

*Οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων που παρέμειναν κλειστές ολόκληρο τον Μάιο με κρατική εντολή, όπως είναι για παράδειγμα τα ξενοδοχεία 12μηνης διάρκειας και οι επιχειρήσεις εστίασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπουζούκια: Τι αλλάζει μετά τον κορονοϊό!

*Οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων που επαναλειτούργησαν τον Μάιο και δηλώθηκαν από τους εργοδότες σε παράταση αναστολής για τον Μάιο.

*Οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων που ήταν εξαρχής πληττόμενες βάσει ΚΑΔ και δηλώθηκαν από τους εργοδότες σε παράταση αναστολής για τον Μάιο.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της ΚΥΑ της 10ης Μαίου, οι μισθωτοί σε επιχειρήσεις που επαναλειτούργησαν τον Μάιο όπως και σε εργοδότες που εξαρχής θεωρήθηκαν πληττόμενοι βάσει ΚΑΔ, πρέπει να λάβουν την ειδική αποζημίωση του Μαίου – εφόσον τέθηκαν σε παράταση αναστολής – έως και σήμερα Παρασκευή 12 Ιουνίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίδομα 534 ευρώ: Μέχρι το απόγευμα η πληρωμή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.