ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδομα 534 ευρώ: Ποιοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση έως την Πέμπτη

Μέχρι αύριο, Πέμπτη 28 Μαΐου 2020 θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση στο Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» συγκεκριμένες κατηγορίες επιχειρήσεων. Πρόκειται για επιχειρήσεις, που πλήττονται από την κρίση του κορονοϊού ώστε να λάβουν το επίδομα των 534 ευρώ,σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: Αυτό δεν το περίμενε η αστυνομία!...
Επίδομα 534 ευρώ: Ποιοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση έως την Πέμπτη

Μέχρι αύριο, Πέμπτη 28 Μαΐου 2020 θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση στο Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» συγκεκριμένες κατηγορίες επιχειρήσεων.

Πρόκειται για επιχειρήσεις, που πλήττονται από την κρίση του κορονοϊού ώστε να λάβουν το επίδομα των 534 ευρώ,σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: Αυτό δεν το περίμενε η αστυνομία!

Αναλυτικά, έως την παραπάνω ημερομηνία θα πρέπει να υποβάλουν δηλώσεις για αναστολές συμβάσεων που αφορούν στην περίοδο Μαρτίου – Απριλίου 2020 οι εξής επιχειρήσεις:

Α. Όσες προέβησαν σε αναδρομική τροποποίηση κύριου ενεργού ΚΑΔ

Β. Όσες έχουν κύριο κωδικό δραστηριότητας ΚΑΔ για νοσοκομειακές δραστηριότητες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίδομα 534 ευρώ: Ποιοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση έως την Πέμπτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.