ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδομα 534 ευρώ: Πότε πληρώνει

Το επίδομα των 534 ευρώ, περιμένουν αρκετά εργαζόμενοι, που συνέχισαν να βρίσκονται σε κατάσταση αναστολής, λόγω του κορονοϊού και τον Μάιο. Συγκεκριμένα, τονίζεται ότι αυτοί που δικαιούνται το επίδομα των 534 ευρώ, αναμένεται να το λάβουν μέχρι τις 12 Ιουνίου. Από κει και πέρα, υπάρχουν και οι ειδικές κατηγορίες, (π.χ. οικοδόμοι, ηθοποιοί), που το επίδομα...
Επίδομα 534 ευρώ: Πότε πληρώνει

Το επίδομα των 534 ευρώ, περιμένουν αρκετά εργαζόμενοι, που συνέχισαν να βρίσκονται σε κατάσταση αναστολής, λόγω του κορονοϊού και τον Μάιο.

Συγκεκριμένα, τονίζεται ότι αυτοί που δικαιούνται το επίδομα των 534 ευρώ, αναμένεται να το λάβουν μέχρι τις 12 Ιουνίου.

Από κει και πέρα, υπάρχουν και οι ειδικές κατηγορίες, (π.χ. οικοδόμοι, ηθοποιοί), που το επίδομα των 800 ευρώ, που δικαιούνται θα καταβληθεί μετά τις 11 Ιουνίου, πιθανότατα στις 12/06.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: Εντοπίστηκε η περούκα και η τηλεκάρτα

Αξίζει να σημειωθεί φυσικά ότι έχουν προβλεφθεί φορολογικές ελαφρύνσεις για τους δικαιούχους του επιδόματος.

Αναλυτικά, η πληρωμή των οφειλών Μαΐου παρατείνεται μέχρι τις 15 Ιουνίου και το ποσό θα έχει έκπτωση 25% για ορισμένες κατηγορίες (πληττόμενες επιχειρήσεις, εργαζόμενοι σε πληττόμενες κ.ά.).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίδομα 534 ευρώ: Πότε πληρώνει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.