ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδομα 534 ευρώ: Τι γίνεται με την αναστολή σύμβασης σε επιχειρήσεις που θα ανοίξουν

Επίδομα Μαρτίου – Μόνο το χρηματικό μέρος που αντιστοιχεί στις 21 μέρες του Μαρτίου θα λάβουν οι εργαζόμενοι που ήταν σε αναστολή τον Μάρτιο 2021, όπως έχει διευκρινίσει το Υπ. οικονομικών. Το παραπάνω αφορά τους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις που ανοίγουν από τη Δευτέρα 22.03.2021. Η αποζημίωση ειδικού σκοπού αντιστοιχεί σε μόλις 374 ευρώ, μιας και...
Επίδομα 534 ευρώ: Τι γίνεται με την αναστολή σύμβασης σε επιχειρήσεις που θα ανοίξουν

Επίδομα Μαρτίου – Μόνο το χρηματικό μέρος που αντιστοιχεί στις 21 μέρες του Μαρτίου θα λάβουν οι εργαζόμενοι που ήταν σε αναστολή τον Μάρτιο 2021, όπως έχει διευκρινίσει το Υπ. οικονομικών.

Το παραπάνω αφορά τους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις που ανοίγουν από τη Δευτέρα 22.03.2021.

Η αποζημίωση ειδικού σκοπού αντιστοιχεί σε μόλις 374 ευρώ, μιας και τις υπόλοιπες μέρες θα τις δουλέψουν και θα τις πληρωθούν από τον εργοδότη.

Απο την άλλη πλευρά εργαζόμενοι που είναι σε επιχειρήσεις οι οποίες παραμένουν κλειστές ή είναι σε καθεστώς αναστολής σύμβασης, θα πάρουν ολόκληρο το επίδομα των 534 ευρώ.

Οι επιχειρήσεις που ανοίγουν από αύριο Δευτέρα, 22 Μαρτίου, περνούν από την λίστα των κλειστών με κρατική εντολή επιχειρήσεων στην λίστα των ανοιχτών αλλά πληττόμενων βάσει ΚΑΔ.

Έτσι αν και ανοίγουν διατηρούν έως 31 Μαρτίου την δυνατότητα να θέτουν σε αναστολή σύμβασης έως και το 100% των εργαζομένων τους.
Αυτό σημαίνει πως όσες επιχειρήσεις το επιθυμούν, μπορούν να μείνουν έως 31.03.2021 εθελοντικά κλειστές, δηλώνοντας όλους τους εργαζόμενους σε αναστολή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίδομα 534 ευρώ: Τι γίνεται με την αναστολή σύμβασης σε επιχειρήσεις που θα ανοίξουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.