ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδομα 800 ευρώ: Αυτοί είναι οι νέοι δικαιούχοι

Νέους δικαιούχος όρισε η κυβέρνηση για το επίδομα των 800 ευρώ, αφού όπως έγινε γνωστό θα μπορούν τα το πάρουν καλλιτέχνες, δημιουργοί και επαγγελματίες του χώρου της τέχνης και του πολιτισμού. Συγκεκριμένα, για να λάβουν το βοήθημα αυτό θα πρέπει να έχουν εγγραφεί στο Μητρώο καλλιτεχνών και δημιουργών του υπουργείου Εργασίας artandculture.professionals.services.gov.gr. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Όλα...
Επίδομα 800 ευρώ: Αυτοί είναι οι νέοι δικαιούχοι

Νέους δικαιούχος όρισε η κυβέρνηση για το επίδομα των 800 ευρώ, αφού όπως έγινε γνωστό θα μπορούν τα το πάρουν καλλιτέχνες, δημιουργοί και επαγγελματίες του χώρου της τέχνης και του πολιτισμού.

Συγκεκριμένα, για να λάβουν το βοήθημα αυτό θα πρέπει να έχουν εγγραφεί στο Μητρώο καλλιτεχνών και δημιουργών του υπουργείου Εργασίας artandculture.professionals.services.gov.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Όλα τα μέτρα που πρέπει να τηρούμε

Αν δεν έχουν πάρει επιδότηση ανεργίας μέχρι τον Μάιο του 2020, αλλά δεν έχουν λάβει και την αποζημίωση ειδικού σκοπού, τότε μπορούν να πάρουν το επίδομα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η κυβέρνηση έχει ακόμα αποφασίσει να συνεχίσει όλο τον Οκτώβριο να δίνει σε όσους βρίσκονται σε αναστολή τα 534 ευρώ.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ