ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδομα 800 ευρώ: Πληρωμή την Παρασκευή (11/12) για 445.365 δικαιούχους

Επίδομα 800 ευρώ: Το βράδυ της Παρασκευής ξεκινά η πληρωμή των αναστολών Νοεμβρίου για τους εργαζόμενους των πληττόμενων επιχειρήσεων.
Επίδομα 800 ευρώ: Πληρωμή την Παρασκευή (11/12) για 445.365 δικαιούχους

Επίδομα 800 ευρώ: Εξοφλούνται από το βράδυ της Παρασκευής (11/12)  445.365 δικαιούχοι στους οποίους θα καταβληθεί το ποσό των 251.668 εκατ. ευρώ.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας, εξοφλούνται 445.365 δικαιούχοι στους οποίους θα καταβληθεί το συνολικό ποσό των 251.668 εκατ. ευρώ.

Με την καταβολή αυτή ολοκληρώνονται οι πληρωμές μηνός Νοεμβρίου των εργαζομένων που τέθηκαν σε αναστολή λόγω κλεισίματος των επιχειρήσεων με εντολή δημόσιας αρχής, καθώς και των πληττόμενων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Στην επικείμενη πληρωμή της Παρασκευής συμπεριλαμβάνονται και 14.736 περιπτώσεις υποβολών, που αφορούν ορθές επαναλήψεις δηλώσεων εργοδοτών. Επίσης, σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας 23.866 εργαζόμενοι δεν υπέβαλαν την απαιτούμενη δήλωση εργαζομένου αποδοχής μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία. Τώρα καλούνται από το υπουργείο Εργασίας να προβούν – όσοι φυσικά δικαιούνται την αποζημίωση ειδικού σκοπού – σε υποβολή δήλωσης στο σύστημα “Εργάνη” το οποίο παραμένει ανοικτό για να δέχεται δηλώσεις, ώστε να συμπεριληφθούν σε επόμενες πληρωμές.

Τέλος, επανεξετάζεται το καθεστώς 9.602 εργαζομένων, που εμφανίζονται στο πληροφοριακό σύστημα με πολλαπλή πλήρη απασχόληση, προκειμένου να ελεγχθεί εάν είναι δικαιούχοι της αποζημίωσης.

«Με την καταβολή αυτή ολοκληρώνονται οι πληρωμές μηνός Νοεμβρίου των εργαζομένων που τέθηκαν σε αναστολή λόγω κλεισίματος των επιχειρήσεων με εντολή δημόσιας αρχής, καθώς και των πληττόμενων. Το συνολικό ποσό για τις αναστολές Νοεμβρίου ανέρχεται σε 439,975 εκ. ευρώ και αφορά 674.871 εργαζόμενους«, δήλωσε σχετικά ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσης.

Όπως συμπλήρωσε ο Υπουργός από την αρχή της πανδημίας μέχρι και τον μήνα Νοέμβριο το Πληροφοριακό Σύστημα ΕΡΓΑΝΗ έχει καταβάλει πληρωμές ποσών ύψους 2,52 δισ. ευρώ σε 3.429.710 δικαιούχους εργαζομένους και σε 185.605 επιχειρήσεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίδομα 800 ευρώ: Πληρωμή την Παρασκευή (11/12) για 445.365 δικαιούχους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.