ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδομα παιδιού 2020 Α21: Πότε θα πληρωθεί η β’ δόση από τον ΟΠΕΚΑ

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), μετά τα μεσάνυχτα της 14ης Μαΐου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν δέχεται νέες αιτήσεις, μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και η καταβολή της δεύτερης διμηνιαίας δόσης για το 2020. Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου για νέες...
Επίδομα παιδιού 2020 Α21: Πότε θα πληρωθεί η β’ δόση από τον ΟΠΕΚΑ

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), μετά τα μεσάνυχτα της 14ης Μαΐου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν δέχεται νέες αιτήσεις, μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και η καταβολή της δεύτερης διμηνιαίας δόσης για το 2020.

Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου για νέες αιτήσεις. Να θυμίσουμε ότι για να χορηγηθεί το επίδομα παιδιού στους ενδιαφερόμενους δικαιούχους, θα πρέπει η αίτηση να υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί.

Η αίτηση που έχει αποθηκευτεί προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σολωμού – Θεία Κοινωνία: Απάντησε μετά τις αντιδράσεις

Η δεύτερη διμηνιαία δόση του 2020 (για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο) θα καταβληθεί την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 (τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα, όπως έχει καθιερωθεί).

Επίδομα παιδιού 2020 Α21: Πότε θα καταβληθεί η τρίτη δόση

Για το επίδομα παιδιού 2020 η τρίτη δόση θα καταβληθεί 31 Ιουλίου για όσους θα έχουν υποβάλλει αίτηση και θα έχει εγκριθεί.

Η τρίτη διμηνιαία δόση του 2020 αφορά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.

πηγή: newsbomb

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίδομα παιδιού 2020 Α21: Πότε θα πληρωθεί η β’ δόση από τον ΟΠΕΚΑ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.