ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδομα παιδιού: Πότε καταβάλλεται η πρώτη δόση

Η πρώτη περίοδος υποβολής αιτήσεων για το επίδομα παιδιού ολοκληρώθηκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21, όπως ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΑ. Πλέον δεν γίνονται δεκτές νέες αιτήσεις, αφού πρέπει να περάσουν μερικά 24ωρα προκειμένου να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και να γίνει η καταβολή της πρώτης δόσης. Αμέσως μετά την πληρωμή, θα ενεργοποιηθεί ξανά η υπηρεσία και θα μπορεί...
Επίδομα παιδιού: Πότε καταβάλλεται η πρώτη δόση

Η πρώτη περίοδος υποβολής αιτήσεων για το επίδομα παιδιού ολοκληρώθηκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21, όπως ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΑ.

Πλέον δεν γίνονται δεκτές νέες αιτήσεις, αφού πρέπει να περάσουν μερικά 24ωρα προκειμένου να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και να γίνει η καταβολή της πρώτης δόσης.

Αμέσως μετά την πληρωμή, θα ενεργοποιηθεί ξανά η υπηρεσία και θα μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να καταθέτει την αίτηση του έως τις 15 Ιανουαρίου 2020, για όσους δεν έχουν υποβάλει φέτος.

Όσον αφορά την πρώτη δόση για το 2019 από το επίδομα παιδιού, αυτή θα καταβληθεί στα τέλη Μαρτίου σε όσους έχουν κάνει την αίτηση τους, μέχρι τις 26 Μαρτίου.

Το ποσό εξαρτάται από τα εξαρτώμενα τέκνα που δηλώνονται στην πλατφόρμα Α21 για φέτος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίδομα παιδιού: Πότε καταβάλλεται η πρώτη δόση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.