ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδομα παιδιού: Πότε θα γίνουν οι τελευταίες πληρωμές για φέτος

Οι δικαιούχοι του για την πέμπτη δόση όσον αφορά το επίδομα παιδιού, αναμένεται να την εισπράξουν στις 30 Νοεμβρίου.
Επίδομα παιδιού: Πότε θα γίνουν οι τελευταίες πληρωμές για φέτος

To επίδομα παιδιού αναμένεται να καταβληθεί σε ένα μήνα περίπου, για όσα άτομα το δικαιούνται.

Πιο συγκεκριμένα στις 30 Νοεμβρίου αναμένεται να δοθεί η πέμπτη από τις έξι συνολικά διμηνιαίες δόσεις, από τον ΟΠΕΚΑ στους δικαιούχους.

Αυτή η δόση αφορά τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Όσον αφορά τώρα την έκτη δόση που θα είναι για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο, είναι προγραμματισμένη να δοθεί πριν από την Πρωτοχρονιά.

Όσον αφορά τις κατηγορίες των δικαιούχων, η πρώτη θα εισπράξει ως 6.000 ευρώ. Η δεύτερη από 6.001 ως 10.000, ενώ η τρίτη από 10.001 ως 15.000.

Το ποσό που θα εισπράξει κάθε οικογένεια έχει να κάνει με τον αριθμό των εξαρτώμενων τέκνων. Όσοι το δικαιούνται υπάρχουν δύο τρόποι για να υποβάλουν την αίτηση Α21.

Ο ένας είναι μέσω της πλατφόρμας του ΕΙΔΙΚΑ (idika.gr), ενώ ο δεύτερος μέσω του opeka.gr, χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς του κωδικούς στο TAXISnet.

To ποσό που θα εισπράξει κάποιος εξαρτάται εκτός από τον αριθμό των παιδιών και από το οικογενειακό εισόδημα το 2020.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίδομα παιδιού: Πότε θα γίνουν οι τελευταίες πληρωμές για φέτος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.