ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδομα ρεύματος: Τότε ξεκινούν οι αιτήσεις – Αυτές οι προϋποθέσεις υπαγωγής στην επιδότηση (vid)

Επίδομα ρεύματος: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις – Ποιες οι προϋποθέσεις υπαγωγής στην επιδότηση
Επίδομα ρεύματος: Τότε ξεκινούν οι αιτήσεις – Αυτές οι προϋποθέσεις υπαγωγής στην επιδότηση (vid)

Επίδομα ρεύματος: Ανοίγει τις επόμενες ημέρες στην ΑΑΔΕ η πλατφόρμα myΘέρμανση κι έτσι οι Έλληνες καταναλωτές θα μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους για το συγκεκριμένο επίδομα.

Να σημειώσουμε ότι το ποσό θα αφαιρείται από τον λογαριασμό του ρεύματος του κάθε πολίτη και στόχο έχει φυσικά να ανακουφίσει λίγο οικονομικά τα νοικοκυριά που μαστίζονται από την ακρίβεια σε όλα τα επίπεδα.

Το επίδομα ρεύματος θα αφορά 1,2 εκατομμύρια ευάλωτους καταναλωτές που ζεσταίνονται με ρεύμα, ενώ η σχετικά πλατφόρμα θα ανοίξει είτε πριν τα Χριστούγεννα είτε αμέσως μετά.

Οσο για τα ποσά που θα λάβει κάθε νοικοκυριό,  αυτό κυμαίνεται από τα 45 έως τα 480 ευρώ και αφορά για την χρονική περίοδο κατανάλωσης από 1 Ιανουαρίου έως 31η Μαρτίου

Να σημειώσουμε ότι το επίδομα ρεύματος είναι διαφορετικό από το επίδομα θέρμανσης.  Έτσι λοιπόν δεν θα παίρνουμε στο χέρι μετρητά, απλά θα αφαιρείται από τους λογαριασμούς του ρεύματος, ως έκπτωση.

Επίσης να διευκρινίσουμε ότι το εν λόγω επίδομα και αφορούν λογαριασμούς που θα έχουν εκδοθεί έως και 15/9/2024.

Τα όρια ακίνητης περιουσίας για να λάβει κανείς το επίδομα είναι στα 200.000 για τους άγαμους και στα 300.000 για τους έγγαμους.

Επίδομα ρεύματος: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ του Open TV

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίδομα ρεύματος: Τότε ξεκινούν οι αιτήσεις – Αυτές οι προϋποθέσεις υπαγωγής στην επιδότηση (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.