ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδομα θέρμανσης μέσω Voucher – Οι δικαιούχοι, οι προϋποθέσεις και οι σκέψεις!

Πολλές οι σκέψεις πλέον για να έρθει το επίδομα θέρμανσης μέσω Voucher για τη βοήθεια των πολιτών.
Επίδομα θέρμανσης μέσω Voucher – Οι δικαιούχοι, οι προϋποθέσεις και οι σκέψεις!

Επίδομα θέρμανσης: Όλα τα καύσιμα συνεχίζουν και παίρνουν την ανιούσα, με το πετρέλαιο θέρμανσης να μη μένει πίσω και λίγο πριν βγει στην αγορά τα σημάδια δεν είναι και τα πιο θετικά.

Έτσι υπάρχουν πολλές σκέψεις από την κυβέρνηση για αύξηση στο επίδομα για το πετρέλαιο στα πρότυπα του voucher του Fuel Pass.

Μάλιστα τονίζεται ότι υπάρχει ενδεχόμενο και αύξησης ακόμα και 20% σε σχέση με πέρσι, ενώ θα υπάρχουν και διαφορετικά εισοδηματικά κριτήρια.

Ο στόχος είναι φυσικά να μπορέσουν περισσότεροι πολίτες να το λάβουν, προκειμένου ο χειμώνας να μην είναι τόσο… βαρύς, κάτι που δύσκολα βέβαια θα γίνει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν πάμε τελικώς στα πρότυπα του Fuel Pass, τότε θα πάμε σε εισοδηματικό ανώτατο όριο τα 45.000 ευρώ ανάλογα με τον αριθμό των μελών της οικογένειας.

Φυσικά πρέπει να περιμένουμε να δούμε όλες τις ανακοινώσεις που θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ, αφού αναμένεται να μιλήσει και για την επιταγή ακρίβειας.

Επίδομα θέρμανσης: Πού κάνετε αίτηση – Πότε θα μπουν τα χρήματα!

Η πλατφόρμα myΘέρμανση της ΑΑΔΕ θα δεχτεί και φέτος την υποβολή των αιτήσεων από τους δικαιούχους. Πώς κάνετε αίτηση για voucher θέρμανσης:

  • Είσοδος στην πλατφόρμα
  • Εκδήλωση ενδιαφέροντος
  • Επιλέγω αν διαμένω σε μονοκατοικία ή πολυκατοικία
  • Επιλέγω αν είμαι ιδιοκτήτης ή ένοικος οπότε συμπληρώνω τον ΑΦΜ του ιδιοκτήτη
  • Επιλέγω είδος καυσίμου
  • Συμπληρώνω τον Αριθμό παροχής ρεύματος
  • Επιλέγω οικισμό
  • Συμπληρώνω τα τ.μ. της κατοικίας
  • Συμπληρώνω τον IBAN στο myAADE

 

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, η πλατφόρμα αναμένεται να ανοίξει νωρίτερα προκειμένου να δοθεί το επίδομα στα τέλη Νοεμβρίου ή το αργότερο αρχές Δεκεμβρίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίδομα θέρμανσης μέσω Voucher – Οι δικαιούχοι, οι προϋποθέσεις και οι σκέψεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.