ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδομα θέρμανσης: Τότε ανοίγει η πλατφόρμα MyΘέρμανση!

Έρχεται η ώρα για το επίδομα θέρμανσης με την πλατφόρμα να μην αργεί να ανοίξει.
Επίδομα θέρμανσης: Τότε ανοίγει η πλατφόρμα MyΘέρμανση!

Πολύ σύντομα θα αρχίσουν οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης, αφού την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα MyΘέρμανση.

Εκεί οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν τις αιτήσεις τους, προκειμένου να λάβουν το βοήθημα από την Κυβέρνηση, την ώρα που το πετρέλαιο θέρμανσης συνεχίζει να παίρνει την ανιούσα.

Η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει με την ενεργειακή κρίση να… πληγώνει με κάθε τρόπο να ελληνικά νοικοκυριά.

Επίδομα θέρμανσης: Έρχονται αλλαγές στους δικαιούχους!

Όπως είναι λογικό, τα πράγματα έπρεπε να αλλάξουν και πλέον οι δικαιούχοι έχουν αυξηθεί όσον αφορά το επίδομα.

Οι συντελεστές επιδότησης – οι λεγόμενες βαθμοημέρες – που έχουν καταρτιστεί ανάλογα με τις κλιματολογικές συνθήκες και το ψύχος της κάθε περιοχής θα παραμείνουν ως έχουν, με εξαίρεση όπου έχουν διαπιστωθεί λάθη και αυτά διορθωθούν.

Ωστόσο οι αλλαγές εντοπίζονται στα εισοδηματικά κριτήρια, τα οποία πάνε πλέον ως εξής:

  • Άγαμος : 16.000ευρώ
  • Έγγαμος: 24.000ευρώ
  • Οικογένεια με ένα τέκνο: 27.000 ευρώ
  • Οικογένεια με δυο τέκνα: 30.000 ευρώ
  • Οικογένεια με τρία τέκνα: 33.000 ευρώ

 

Σίγουρα μιλάμε για μία μικρή ανάσα, ωστόσο μην ξεχνάμε ότι με όλες τις αυξήσεις που έρχονται, ειδικά στα προϊόντα που αγοράζουμε καθημερινά, ο πολίτης βλέπει να του έρχονται από παντού προβλήματα και όχι άδικα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίδομα θέρμανσης: Τότε ανοίγει η πλατφόρμα MyΘέρμανση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.