ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικουρικές συντάξεις: Αυξήσεις σε 250.000 δικαιούχους

Ο Γιάννης Βρούτσης ανακοίνωσε το πρωί της Κυριακής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ πως στις 2 Ιουνίου αποκαθίστανται οι επικουρικές συντάξεις 250.000 συνταξιούχων που υπέστησαν μείωση με τον νόμο Κατρούγκαλου. Όπως εξήγησε το πλάνο για τις επικουρικές συντάξεις θα αποκαταστήσει «τη μεγάλη αδικία του ΣΥΡΙΖΑ» συμπληρώνοντας ότι η εξέλιξη αυτή αφορά σε συμμόρφωση των αποφάσεων του...
Επικουρικές συντάξεις: Αυξήσεις σε 250.000 δικαιούχους

Ο Γιάννης Βρούτσης ανακοίνωσε το πρωί της Κυριακής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ πως στις 2 Ιουνίου αποκαθίστανται οι επικουρικές συντάξεις 250.000 συνταξιούχων που υπέστησαν μείωση με τον νόμο Κατρούγκαλου.

Όπως εξήγησε το πλάνο για τις επικουρικές συντάξεις θα αποκαταστήσει «τη μεγάλη αδικία του ΣΥΡΙΖΑ» συμπληρώνοντας ότι η εξέλιξη αυτή αφορά σε συμμόρφωση των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας για το ασφαλιστικό Κατρούγκαλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Άρση μέτρων: Ποια καταστήματα ανοίγουν στις 11 Μαΐου – Οι νέοι κανόνες

Η αύξηση, σύμφωνα με τον υπ. Εργασίας, θα είναι μεσοσταθμικά 99,5 ευρώ μεικτά και σε ορισμένες περιπτώσεις θα φτάνει και τα 200 ευρώ.

«Πετύχαμε έναν άθλο εν μέσω πανδημίας και φέρνουμε νωρίτερα τις πληρωμές με την αποκατάσταση των επικουρικών συντάξεων τον Ιούνιο», τόνισε σε δήλωσή του στον «Ε.Τ.» της Κυριακής, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επικουρικές συντάξεις: Αυξήσεις σε 250.000 δικαιούχους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.