ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσημη ανακοίνωση ΕΟΦ: Δεκάδες πιθανοί θάνατοι και χιλιάδες αναφορές για παρενέργειες από τα εμβόλια Covid – 19, που διαφήμιζαν ως «απολύτως ασφαλή»!

Η δημοσίευση στοιχείων του ΕΟΦ κατέρριψε το παραμύθι του «ασφαλούς εμβολίου» - Ο κόσμος υποχρεωνόταν να εμβολιαστεί, χωρίς καμία ενημέρωση για τις σοβαρότατες παρενέργειες
Επίσημη ανακοίνωση ΕΟΦ: Δεκάδες πιθανοί θάνατοι και χιλιάδες αναφορές για παρενέργειες από τα εμβόλια Covid – 19, που διαφήμιζαν ως «απολύτως ασφαλή»!

Μετά από δυόμιση χρόνια ενός ανήθικου εμπαιγμού των πολιτών και μιας ανίερης «ομερτά» που κρατούσαν οι «ειδικοί» και οι κυβερνητικοί για τις σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων, ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), έδωσε στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για τις ανεπιθύμητες ενέργειες και τους θανάτους από τα εμβόλια για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα.

Περισσότερες από 1.600 αναφορές για ανεπιθύμητες ενέργειες και 21 για θανάτους ελέγχονται από τις υγειονομικές αρχές ως σχετιζόμενες με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού. Για το 2022, από το σύνολο των 1.633 αναφορών οι 1.344 δηλώθηκαν ως σοβαρές, ενώ το 40% αφορά σε ηλικίες 30-49 ετών. Ακόμη 6 στις 10 αναφορές για ανεπιθύμητες ενέργειες έγιναν από γυναίκες.

Επίσης το 2022 αναφέρθηκαν 21 περιστατικά θανάτου ενώ συνολικά έχουν αναφερθεί 63, εκ των οποίων τα 38 έλαβαν χώρα το 2021, ενώ για τα 4 δεν υπάρχει η σχετική πληροφορία.

Αυτά είναι μόνο ελάχιστα από τα καταστροφικά «ίχνη» που άφησαν τα πειραματικά σκευάσματα, ενόσω ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαβεβαίωνε τον κόσμο πως «όλα τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή» και πως «το καλύτερο εμβόλιο είναι το πιο γρήγορο».

Και να σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται μόνο για εικαζόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες που υποβλήθηκαν μέσω της Κίτρινης Κάρτας στον ΕΟΦ, για περιστατικά που αφορούν το 2021 και το 2022. Και όπως είναι γνωστό, οι κίτρινες κάρτες αντιπροσωπεύουν ένα πολύ μικρό ποσοστό, σε σχέση με τον πραγματικό αριθμό περιστατικών.

Δηλαδή ουσιαστικά μιλάμε για την κορυφή του παγόβουνου, αφού δεν μπορεί να ξεχνά κανείς το κλίμα τρομοκρατίας που είχε επιβληθεί εκείνα τα δύο χρόνια για να μην γίνεται λόγος για τις παρενέργειες, με ενδεικτικό το ότι ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας, Δημήτρης Κούβελας είχε «συρθεί» στα δικαστήρια για «διασπορά ψευδών ειδήσεων» επειδή είχε… τολμήσει να γράψει το αυτονόητο, δηλαδή να υποβάλει κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ ο Νίκος Χαρδαλιάς (μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη, λίγο καιρό μετά τον εμβολιασμό του), άλλα και κάθε πολίτης  που παρουσιάζει μια σοβαρή επιπλοκή στην υγεία του μετά τη λήψη ενός σκευάσματος.

Επιπλέον, δεν μπορεί να ξεχνά κανείς και εκείνη τη σοκαριστική ανακοίνωση της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας προς τους Παιδιάτρους, τον Αύγουστο του 2021, που τους έδινε την ανήκουστη οδηγία να… υποβιβάζουν σκόπιμα (!) τις παρενέργειες των mRNA εμβολίων, και να τονίζονται μόνο οι δυσάρεστες συνέπειες της Covid – 19, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα το πρόγραμμα εμβολιασμού των παιδιών!

Κανένας πολίτης δεν ενημερώθηκε επίσημα για τις πιθανές παρενέργειες πριν εμβολιαστεί, και πόσο μάλλον αυτό αποτελεί αθλιότητα, εφόσον ο εμβολιασμός έγινε υποχρεωτικός. Και όποιος τολμούσε να μιλήσει δημόσια για παρενέργειες, αντιμετωπιζόταν ως… «συνομωσιολόγος». Και έτσι εκατομμύρια κόσμου έπαιζε ρώσικη ρουλέτα με την υγεία του χωρίς να το γνωρίζει, και αν δεν το έκανε αντιμετώπιζε κυρώσεις, πρόστιμα, απολύσεις και διάφορα άθλια αντίμετρα.

Μετά από δύο χρόνια ασύστολων ανακριβειών και ψεμάτων, από «ειδικούς» που είχαν επιστρατευτεί να κατακλύζουν τα κανάλια και να παρουσιάζουν τα πειραματικά σκευάσματα σαν να είναι πιο ασφαλή και από την… ασπιρίνη, αποδεικνύεται πλέον και επίσημα πως κάποιοι άνθρωποι υποχρεώθηκαν να δεχτούν τον θάνατο τους ή να υποστούν σοβαρότατες παρενέργειες.

Ασφαλώς δεν υπάρχει κανένα φάρμακο της αγοράς χωρίς να έχει καταγεγραμμένες παρενέργειες. Άλλα η κανονική διαδικασία είναι πρώτα ο άνθρωπος να ενημερώνεται γι’ αυτές και μετά να επιλέγει αν θα λάβει το σκεύασμα. Στην περίπτωση του εμβολίου για τον κορωνοϊό, έγινε το αντίθετο. Όχι μόνο δεν ενημερώθηκε ο κόσμος, άλλα δεν είχε και δικαίωμα να αρνηθεί τον εμβολιασμό.

 

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.