ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσημο: Με απόφαση Μητσοτάκη ακυρώθηκαν οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου!

Είναι επίσημο. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ακύρωσε τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, με απόφαση του πρωθυπουργού δεν θα γίνουν μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λιβάνιος:« Έγιναν κάποιες αστοχίες με τις μάσκες» «Ούτε στρατιωτικές, ούτε μαθητικές παρελάσεις φέτος...
Επίσημο: Με απόφαση Μητσοτάκη ακυρώθηκαν οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου!

Είναι επίσημο. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ακύρωσε τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, με απόφαση του πρωθυπουργού δεν θα γίνουν μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις την 28η Οκτωβρίου λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λιβάνιος:« Έγιναν κάποιες αστοχίες με τις μάσκες»

«Ούτε στρατιωτικές, ούτε μαθητικές παρελάσεις φέτος την 28η Οκτωβρίου», είπε ξεκάθαρα ο Στέλιος Πέτσας, κάνοντας γνωστή την κυβερνητική απόφαση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίσημο: Με απόφαση Μητσοτάκη ακυρώθηκαν οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.