ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσημο: Ολικό lockdown με SMS στη Θεσσαλονίκη – Ανοιχτά τα σχολεία!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε ολικό lockdown στη Θεσσαλονίκη με επιστροφή των SMS! Οι επίσημες ανακοινώσεις έγιναν πριν λίγα λεπτά από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, ο οποίος έκανε γνωστό πως θα επιβληθεί καθολικό lockdown στη Θεσσαλονίκη μετά την ραγδαία αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού στην πόλη. Σύμφωνα με τον Στέλιο Πέτσα από αύριο Τρίτη 3...
Επίσημο: Ολικό lockdown με SMS στη Θεσσαλονίκη – Ανοιχτά τα σχολεία!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε ολικό lockdown στη Θεσσαλονίκη με επιστροφή των SMS!

Οι επίσημες ανακοινώσεις έγιναν πριν λίγα λεπτά από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, ο οποίος έκανε γνωστό πως θα επιβληθεί καθολικό lockdown στη Θεσσαλονίκη μετά την ραγδαία αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού στην πόλη.

Σύμφωνα με τον Στέλιο Πέτσα από αύριο Τρίτη 3 Νοεμβρίου, η Θεσσαλονίκη θα βρεθεί και πάλι σε ολικό lockdown με επιστροφή του SMS για τις μετακινήσεις των πολιτών, αλλά και ουσιαστικό κλείσιμο όλων των δραστηριοτήτων όπως τον Μάρτιο. Ανοιχτά επί της ουσίας μένουν μόνο τα σχολεία της πόλης. Το lockdown για 14 ημέρες.

Ολικό lockdown και στις Σέρρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός 2/11: Παροδικές νεφώσεις και ήπια φαινόμενα

ΠΑΟΚ: Το έπος του Μονάχου (pic-vids)

Αλ.Κωτάκης: Άρης, ο πρώτος και με… κορονοϊό! (vids+pics)

Όλες οι ειδήσεις από το Sportime σήμερα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίσημο: Ολικό lockdown με SMS στη Θεσσαλονίκη – Ανοιχτά τα σχολεία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.