ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επεισόδια Νέα Σμύρνη: Οι κάτοικοι δεν μπορούν να αναπνεύσουν μέσα στα σπίτια τους από τα χημικά

Η εκτεταμένη χρήση χημικών από την Ελληνική Αστυνομία στα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, έχει οδηγήσει πολλούς κατοίκους της περιοχής να μην μπορούν να αναπνεύσουν μέσα στα ίδια τους τα σπίτια. Όπως φαίνεται η Ελληνική Αστυνομία του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, παρόλο που περίμενε σήμερα γενικευμένες αντιδράσεις κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης για την αστυνομική βια, ΔΕΝ είχε...
Επεισόδια Νέα Σμύρνη: Οι κάτοικοι δεν μπορούν να αναπνεύσουν μέσα στα σπίτια τους από τα χημικά

Η εκτεταμένη χρήση χημικών από την Ελληνική Αστυνομία στα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, έχει οδηγήσει πολλούς κατοίκους της περιοχής να μην μπορούν να αναπνεύσουν μέσα στα ίδια τους τα σπίτια.

Όπως φαίνεται η Ελληνική Αστυνομία του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, παρόλο που περίμενε σήμερα γενικευμένες αντιδράσεις κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης για την αστυνομική βια, ΔΕΝ είχε σκεφτεί μάλλον πως η συγκεκριμένη περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη και μάλιστα με οικογένειες.

Δυστυχώς οι γκουρού της Αστυνομίας, παρόλο που γνωρίζουν πως στη Νέα Σμύρνη σχεδον το 100% των κατοίκων είναι είτε οικογένειες με παιδιά, είτε ηλικιωμένοι, προτίμησε ως μέτρο καταστολής των επεισοδίων, την γενικευμένη χρήση χημικών και όχι κάτι πιο ήπιο όπως η Αύρα ή κάτι άλλο.

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι αρκετοί κάτοικοι της περιοχής να καταγγέλλουν αναπνευστικά προβλήματα, ενω αρκετές καταγγελίες φτάνουν με τρομαγμένα παιδιά από τις κρότου λάμψης!
Να υποθέσουμε πως τα εν λόγω μέτρα καταστολής και σχεδιασμός έχουν το πράσινο φως του Κυριάκου Μητσοτάκη; Δεν μπορεί να μην είναι ενήμερος ο πρωθυπουργός για όλα όσα συμβαίνουν, σωστά;

Δείτε το ρεπορτάζ από τα τηλεοπτικά κανάλια

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επεισόδια Νέα Σμύρνη: Οι κάτοικοι δεν μπορούν να αναπνεύσουν μέσα στα σπίτια τους από τα χημικά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.