ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμπλοκές σε σταθμό Λαρίσης και Σεπόλια – Πάνω από 100 προσαγωγές σε όλη την Αθήνα

Εκτεταμένοι έλεγχοι διενεργούνται από την ΕΛ.ΑΣ, καθώς είχε οργανωθεί κάλεσμα για συγκέντρωση στις 18:00 στα Προπύλαια. Πάνω από 100 προσαγωγές έχουν γίνει από τις αστυνομικές δυνάμεις μέχρι στιγμής.
Συμπλοκές σε σταθμό Λαρίσης και Σεπόλια – Πάνω από 100 προσαγωγές σε όλη την Αθήνα

Επί ποδός βρίσκεται η αστυνομία, ώστε να αποφευχθούν εικόνες συγχρωτισμού, με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου και μετά τα καλέσματα για συμμετοχή σε πορείες.

Εκτεταμένοι έλεγχοι διενεργούνται από την ΕΛ.ΑΣ, καθώς είχε οργανωθεί κάλεσμα για συγκέντρωση στις 18:00 στα Προπύλαια.

Πάνω από 100 προσαγωγές έχουν γίνει από τις αστυνομικές δυνάμεις μέχρι στιγμής σε διάφορα σημεία της Αθήνας, για παραβιάσεις της απαγόρευσης συναθροίσεων, ενώ κυνηγητό σημειώθηκε σε διάφορα σημεία της Αθήνας.

Στο πλαίσιο του καλέσματος στα Προπύλαια, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κινήθηκαν προς τα εκεί χρησιμοποιώντας το μετρό. Αποτέλεσμα αυτού, να υπάρξει ένταση και συμπλοκές με την αστυνομία στον σταθμό Λαρίσης και στα Σεπόλια.

Στο σταθμό Λαρίσης συγκεντρώθηκαν 50 άτομα και έγιναν 10 προσαγωγές.

Στα Σεπόλια συγκεντρώθηκε επίσης κόσμος, δεν έγινε όμως χρήση δακρυγόνων.

Επεισόδια στην Καισαριανή

Νωρίτερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, σημειώθηκε ένταση και μικροεπεισόδια, γύρω από το Άλσος Καισαριανής, όπου κατέληξε πορεία αντιεξουσιαστών, η οποία ξεκίνησε από τον Βύρωνα, καθώς και στον Σταθμό Λαρίσης.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται παντού από το πρωί, διέλυσαν τις συγκεντρώσεις και προχώρησαν σε προσαγωγές.

Οι προσαχθέντες οδηγούνται στην Ασφάλεια Αττικής όπου εξετάζονται.

Σημειώνεται πως νωρίτερα αφέθηκαν ελεύθερα επτά άτομα που είχαν προσαχθεί από την οδό Πανεπιστημίου, κατά την επέμβαση της Αστυνομίας στη συγκέντρωση μελών του ΚΚΕ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι τελευταίες ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συμπλοκές σε σταθμό Λαρίσης και Σεπόλια – Πάνω από 100 προσαγωγές σε όλη την Αθήνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.