ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη – ΕΛ.ΑΣ.: «40 κουκουλοφόροι πραγματοποιήσαν επίθεση σε οπαδούς ομάδας της πόλης»

Ανακοίνωση εξέδωσε ΕΛ.ΑΣ. για το σοβαρό συμβάν μεταξύ οπαδών στη περιοχή Χαριλάου, έξω από το «Βικελίδης».
Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη – ΕΛ.ΑΣ.: «40 κουκουλοφόροι πραγματοποιήσαν επίθεση σε οπαδούς ομάδας της πόλης»

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη: Ανακοίνωση εξέδωσε ΕΛ.ΑΣ. για το σοβαρό συμβάν μεταξύ οπαδών στη περιοχή Χαριλάου, έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη: Συγκεκριμένα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης στην ανακοίνωσή της σημειώνει μεταξύ άλλων ότι περίπου 40 κουκουλοφόροι πραγματοποιήσαν επίθεση σε οπαδούς ομάδας της πόλης, τραυματίζοντας δύο εξ’ αυτών, ενώ προκάλεσαν φθορές σε 18 οχήματα. Βρέθηκαν μέχρι και ναρκωτικά!

Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησαν στην προσαγωγή συνολικά εννέα (9) ατόμων, εκ των οποίων τρεις (3) συνελήφθησαν.

Πρόκειται για τρεις άνδρες ελληνικής καταγωγής, ηλικίας 29, 35 και 18 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράβαση των Νόμων περί όπλων αλλά και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Βραδινές ώρες χθες (20-03-2021), στην περιοχή Χαριλάου, ομάδα 40 περίπου ατόμων, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με τη χρήση ξύλινων – μεταλλικών αντικειμένων, πραγματοποίησαν επίθεση σε βάρος παρευρισκομένων οπαδών ομάδας της πόλης, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο (2) εξ αυτών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε Ιδιωτικό Ιατρικό Κέντρο, ενώ παράλληλα προκάλεσαν φθορές σε δεκαοκτώ (18) σταθμευμένα οχήματα.

Η άμεση κινητοποίηση και η επισταμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησαν στην προσαγωγή συνολικά εννέα (9) ατόμων, εκ των οποίων τρεις (3) συνελήφθησαν.

Πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας 29, 35 και 18 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράβαση των Νόμων περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση».

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη: Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το περιστατικό

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη: Ανακοίνωση εξέδωσε ΕΛ.ΑΣ. για το σοβαρό συμβάν μεταξύ οπαδών στη περιοχή Χαριλάου, έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη: Ανακοίνωση εξέδωσε ΕΛ.ΑΣ. για το σοβαρό συμβάν μεταξύ οπαδών στη περιοχή Χαριλάου, έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη: Ανακοίνωση εξέδωσε ΕΛ.ΑΣ. για το σοβαρό συμβάν μεταξύ οπαδών στη περιοχή Χαριλάου, έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη: Ανακοίνωση εξέδωσε ΕΛ.ΑΣ. για το σοβαρό συμβάν μεταξύ οπαδών στη περιοχή Χαριλάου, έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη – ΕΛ.ΑΣ.: «40 κουκουλοφόροι πραγματοποιήσαν επίθεση σε οπαδούς ομάδας της πόλης»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!