ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επεισόδια στην Αθήνα: Έσπασαν βιτρίνες και στο Κολωνάκι -7 προσαγωγές μετά την πορεία

Αυτή την ώρα επικρατεί ηρεμία στην περιοχή.
Επεισόδια στην Αθήνα: Έσπασαν βιτρίνες και στο Κολωνάκι -7 προσαγωγές μετά την πορεία

Αυτή την ώρα επικρατεί ηρεμία στην περιοχή.

Σε τουλάχιστον εφτά προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία στα επεισόδια στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης (3/6) στο περιθώριο συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα για τη δολοφονία του αφροαμερικανού, Τζορτζ Φλόιντ στη Μινεάπολη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, διαδηλωτές επιτέθηκαν με μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο, ενώ έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.

Οι αστυνομικές δυνάμεις από την πλευρά τους, προσπάθησαν να απωθήσουν τους διαδηλωτές.

Επεισόδια στην αμερικανική πρεσβεία – Μολότοφ και χημικά! (vid)

Σημειώνεται επίσης, ότι έχει αποκατασταθεί πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλους τους δρόμους της περιοχής, εκτός από ένα τμήμα της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, το οποίο είναι γεμάτο από πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Έσπασαν βιτρίνες στο Κολωνάκι

Η συγκέντρωση διαλύθηκε λίγο μετά το ξέσπασμα των επεισοδίων.

Αντιεξουσιαστές έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων στο Κολωνάκι, ενώ άγνωστοι πέταξαν πέτρες εναντίον κλούβας των ΜΑΤ στην Ηρώδου Αττικού.

Στο Κολωνάκι, μάλιστα, υπήρξε «κυνηγό» με τους αστυνομικούς ως την Τσακάλωφ.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επεισόδια στην Αθήνα: Έσπασαν βιτρίνες και στο Κολωνάκι -7 προσαγωγές μετά την πορεία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.