ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστρέφονται οι πινακίδες οχημάτων ενόψει Πάσχα

Εξαιρούνται πινακίδες που είχαν αφαιρεθεί για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης
Επιστρέφονται οι πινακίδες οχημάτων ενόψει Πάσχα

Τη Μεγάλη Τετάρτη αναμένεται να ξεκινήσει η επιστροφή των πινακίδων των οχημάτων από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας, ενόψει εορταστικής περιόδου και προκειμένου οι οδηγοί να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους.

Να σημειωθεί πως εξαίρεση αποτελούν οι πινακίδες οχημάτων, οι οποίες είχαν αφαιρεθεί για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπα ΑΜΕΑ)

Προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να παραλάβουν τις πινακίδες πρέπει να προσκομίσουν άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος.

Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας (Αγ. Κωνσταντίνου 1ος όροφος), από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 5.30 το απόγευμα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιστρέφονται οι πινακίδες οχημάτων ενόψει Πάσχα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.