ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστρέφουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί από 1 Ιανουαρίου σύμφωνα με τον Πλεύρη!

Το αργότερο μέχρι τη 1 Ιανουαρίου θα επιστρέψουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στις δουλειές τους σύμφωνα με τον Θάνο Πλεύρη.
Επιστρέφουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί από 1 Ιανουαρίου σύμφωνα με τον Πλεύρη!

Η ώρα της μεγάλης δικαίωσης έφτασε για τους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή όλο αυτό το διάστημα. Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί έχουν αντιμετωπιστεί με έναν απάνθρωπο εκτός λογική τρόπο εδώ και πάνω από ένα χρόνο από την Κυβέρνηση η οποία τώρα καλείται να εφαρμόσει την απόφαση του ΣτΕ για την επιστροφή των εξαθλιωμένων εργαζομένων στις δουλειές τους αφότου η αναστολή τους κρίθηκε αντισυνταγματική.

Ο Θάνος Πλεύρης σε νέες του δηλώσεις προανήγγειλε την επιστροφή των υγειονομικών το αργότερο μέχρι τη 1 Ιανουαρίου. Ο ίδιος βέβαια δεν έχασε την ευκαιρία να αποδείξει για ακόμη μία φορά το ποιόν του μετά τις δηλώσεις για «δυναμίτιδα» με την επιστροφή των μη εμβολιασμένων, χαρακτηρίζοντας την απόφαση του ΣτΕ «επικίνδυνη» για τη δημόσια υγεία. Προφανώς κανείς δεν έχει ενημερώσει τον κύριο Πλεύρη ότι και οι εμβολιασμένοι υγειονομικοί κολλάνε και μεταδίδουν τον ιό Covid-19.

Ωστόσο η επιστροφή δεν αναμένεται να γίνει με τόσο απλό τρόπο. Σύμφωνα με τον υπουργό υγείας θα εφαρμοστεί ένα αυστηρό πρωτόκολλο για όσους έχουν επιλέξει να μην εμβολιαστούν. Θα εφαρμοστούν όλα τα μέτρα που πρέπει όπως ανέφερε ο ίδιος στις δηλώσεις του για να προστατευτεί η δημόσια υγεία. Μια δημόσια υγεία που βρίσκεται σε εξαθλίωση εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με τον ίδιο τον υπουργό να φέρει μεγάλη ευθύνη.

Όλα αυτά την ώρα που η κυβέρνηση προωθεί το νέο του νομοσχέδιο στο οποίο αντιδρούν οι υγειονομικοί με την συμβολική κατάληψη στο υπουργείο υγείας να στέλνει το μήνυμά της. Τι είχε να πει για αυτό ο κύριος Πλεύρης; Δήλωσε ότι οι «μειοψηφίες δε μπορούν να επιβάλλονται στις πλειοψηφίες» ακυρώνοντας λίγο πολύ με τα ίδια του τα λόγια το παράλογο μέτρο των «λίγων» της κυβέρνησης κατά των «πολλών» της δημόσιας υγείας.

Δείτε επίσης:

Σεισμός στην Εύβοια: Χαμός στο Twitter με τα 4,8 ρίχτερ που ταρακούνησαν και την Αττική (pics)

Ισοπεδώθηκε μια για πάντα το αφήγημα «εμβολιάζεσαι και δεν πεθαίνεις» – Μέσα σε ένα τρίμηνο 72,6% θάνατοι εμβολιασμένων!

Μουντιαλ 2022: Ο Μοχάμεντ Κούντους μπορεί να πάρει εκδίκηση για ένα ολόκληρο έθνος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιστρέφουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί από 1 Ιανουαρίου σύμφωνα με τον Πλεύρη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.