ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστρέφουν οι εκδρομείς – Αυξημένη κίνηση στα διόδια

Το δρόμο της επιστροφής έχουν πάρει οι εξοδούχοι του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος με την κίνηση να είναι αυξημένη στις εισόδους της Αθήνας. Σε ισχύ βρίσκονται και σήμερα μέτρα της Τροχαίας, με στόχο την ασφαλή επιστροφή των εξοδούχων του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος. Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. από την Παρασκευή έως την Κυριακή από...
Επιστρέφουν οι εκδρομείς – Αυξημένη κίνηση στα διόδια

Το δρόμο της επιστροφής έχουν πάρει οι εξοδούχοι του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος με την κίνηση να είναι αυξημένη στις εισόδους της Αθήνας.

Σε ισχύ βρίσκονται και σήμερα μέτρα της Τροχαίας, με στόχο την ασφαλή επιστροφή των εξοδούχων του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.

Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. από την Παρασκευή έως την Κυριακή από τα διόδια της Ελευσίνας πέρασαν 95.000 οχήματα, έναντι 103.000 πέρσι, ενώ από τα διόδια των Αφιδνών 79.000 έναντι 75.000 πέρσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Δημόσιο: Ανοίγουν τα πάντα από αύριο!

Σε αυτό το πλαίσιο, αυξημένη είναι η αστυνομική παρουσία σε σημεία του οδικού δικτύου, όπου παρατηρείται συχνότητα πρόκλησης τροχαίων δυστυχημάτων και ατυχημάτων, όπως και στις εισόδους- εξόδους μεγάλων αστικών κέντρων.

Βέβαια, μπορεί η κίνηση είναι αυξημένη, ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει αυτήν παλαιότερων ετών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιστρέφουν οι εκδρομείς – Αυξημένη κίνηση στα διόδια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.