ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστροφή εκδρομέων: Μεγάλες ουρές στον Ισθμό

Πάνω από 300 μέτρα η ουρά των αυτοκινήτων στην Κόρινθο, μποτιλιάρισμα και στην Αθηνών Λαμίας
Επιστροφή εκδρομέων: Μεγάλες ουρές στον Ισθμό

Με τα… γνωστά προβλήματα ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στο κλεινόν άστυ.

Αν και η επιστροφή δεν έχει πάρει ακόμα μαζικά χαρακτηριστικά οι πρώτες ουρές άρχισαν να σχηματίζονται στους δύο κεντρικούς άξονες της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στα διόδια Καλαμακίου στον Ισθμό, η κίνηση των οχημάτων λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα διεξάγεται με δυσκολία.

Οι ουρές των αυτοκινήτων όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές με τις οποίες επικοινώνησε το protothema.gr, ξεπερνούν τα 300 μέτρα.

Τα πρώτα προβλήματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους και στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.

Στα διόδια των Αφιδνών έχει σχηματιστεί ουρά που φθάνει τα 100 μέτρα.

Στο μεταξύ ομαλοποιήθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ολυμπία Οδό και συγκεκριμένα στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων στο ρεύμα προς Αθήνα όπου νωρίτερα το μεσημέρι είχε σημειωθεί καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων.

Εξαιτίας της σύγκρουσης και αυξημένης κίνησης είχε δημιουργηθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα. Σύμφωνα με την τροχαία τα αυτοκίνητα έχουν απομακρυνθεί από το σημείο και η κίνηση στο σημείο διεξάγεται ομαλά.

ΠΗΓΗ: PROTOTHEMA.GR

Επιστροφή εκδρομέων: Αναλυτικοί πίνακες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιστροφή εκδρομέων: Μεγάλες ουρές στον Ισθμό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.