ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιταγή ακρίβειας: Αντίστροφη μέτρηση για τα 250 ευρώ – Πότε κλείνει η πλατφόρμα

Τελευταία ευκαιρία για την επιταγή ακρίβειας ύψους 250 ευρώ.
Επιταγή ακρίβειας: Αντίστροφη μέτρηση για τα 250 ευρώ – Πότε κλείνει η πλατφόρμα

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος ώστε να κλείσει η πλατφόρμα για την επιταγή ακρίβειας ύψους 250 ευρώ σε μη επιδοτούμενους μακροχρόνια ανέργους.

Η πλατφόρμα για την έκτακτη ενίσχυση που καταβάλει η ΔΥΠΑ, θα κλείσει σήμερα Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 23:59 και οι δικαιούχοι θα πρέπει μέχρι τότε να έχουν κάνει τις ενέργειες που απαιτούνται, ενώ σε άλλη περίπτωση θα μείνουν εκτός.

Μάλιστα αύριο 30 Δεκεμβρίου αναμένεται να γίνει και η καταβολή των χρημάτων.

Επιταγή ακρίβειας – Ποιοι μακροχρόνια άνεργοι παίρνουν το έκτακτο επίδομα 250 ευρώ

Οι μακροχρόνια άνεργοι, στους οποίους θα καταβληθει η επιταγή ακρίβειας 250 ευρώ στον τραπεζικό τους λογαριασμό, είναι αυτοί που πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

-Δεν είναι δικαιούχοι άλλης παροχής, επιδόματος, βοηθήματος ή ενίσχυσης της ΔΥΠΑ, του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, των οικονομικών παροχών που χορηγούνται σε Άτομα με

-Αναπηρία ή του Επιδόματος Παιδιού.

-Πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια του επιδόματος θέρμανσης 2021 κατά το φορολογικό έτος 2021, δηλαδή έως 14.000 ευρώ για άγαμους, 20.000 ευρώ για έγγαμους προσαυξανόμενο κατά 3.000 ευρώ για κάθε τέκνο, ή 23.000 ευρώ για μονογονεϊκή οικογένεια προσαυξανόμενο κατά 3.000 ευρώ για κάθε τέκνο.

Πώς γίνεται η αίτηση για την επιταγή ακρίβειας – Βήμα βήμα η διαδικασία για τα 250 ευρώ

Η διαδικασία για την αίτηση από τους δικαιούχους είναι απλή. Η αίτηση για την επιταγή ακρίβειας πρέπει να γίνει, προκειμένου να ακολουθήσει η πληρωμή του έκτακτου επιδόματος 250 ευρώ.

Αναλυτικά:

-Οι δυνητικά δικαιούχοι εισέρχονται στην πλατφόρμα με τους κωδικούς TaxisNet, πατώντας ΕΔΩ.

-Κάνουν καταχώρηση ή επικαιροποιούν τα στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού (IBAN) για την καταβολή της ενίσχυσης, καθώς και την οικογενειακή κατάσταση.

-Η ΔΥΠΑ ελέγχει την πλήρωση των προϋποθέσεων μέσω διασταύρωσης με τα στοιχεία αρμόδιων φορέων (ΑΑΔΕ, ΗΔΙΚΑ, ΓΓΠΣΔΔ).

-Η καταβολή της ενίσχυσης γίνεται αυτόματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων, οι οποίοι πιστώνονται εντός τριών εργάσιμων ημερών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιταγή ακρίβειας: Αντίστροφη μέτρηση για τα 250 ευρώ – Πότε κλείνει η πλατφόρμα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.